Ionuț va da cărțile pe față în ceea ce o privește pe Nona! „A spus că s-a jucat cu mine! Și nu cred că se mai pune problema de o cunoaștere între noi doi!” Iată cum va reacționa Patrick, joi, 23 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 23 feb 2023, 20:01
video Foto(6)

Patrick și Patricia se vor întâlni în camera roșie și vor fi la un pas de a se săruta! Iată cum va reacționa Nona în clipa în care va afla decizia radicală luată de Patrick! „A spus că e simpatică și a dat de înțeles că o să îi lase cale liberă spre cunoaștere!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente spectaculoase și răsturnări uluitoare de situație, prin care trec concurenții care sunt din ce în ce mai dornici să își găsească jumătatea. În ediția de miercuri, Nona și Patrick s-au întâlnit și au conversat pentru prima dată după despărțire și au încercat să își rezolve neînțelegerile. Pe de altă parte, Radu și Cristina au ajuns într-un punct delicat al relației lor, după ce concurentul a lansat o glumă nesărată despre o posibilă destrămare a cuplului lor.

În ediția de joi, 23 februarie, lucrurile se vor precipită în ceea ce îi privește pe Nona și Patrick, deoarece concurentul ajunge în camera roșie alături de Patricia.

Ionuț va da cărțile pe față în ceea ce o privește pe Nona!

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, Ionuț va sublinia faptul că Nona i-ar fi mărturisit că s-a jucat cu el și că nu se mai pune problema unei cunoașteri între ei.

Cel care se va arată uluit de spusele lui Ionuț va fi nimeni altul decât Patrick și va afirma că a avut mari dubii în privința lor și a crezut că își doresc să se cunoască.

Ionuț: Nona a spus că s-a jucat cu mine! A fost un joc ceea ce s-a întâmplat cu mine! Și nu cred că se mai pune problema de o cunoaștere între noi doi!

Bianca: Nu cred că a fost în totalitate un joc! Dar ok!

Patrick: În sfârșit aflăm adevărul!

Nona: Tu ai avut o reacție foarte mândru de tine acum!

Patrick: Aveam eu niște semne de întrebare în privința ta și a lui Ionuț!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nona: Eu cred că ar trebui să nu le mai ai deloc!

Patrick: Uite mi-am permis să zic eu acum că așa am vrut eu!

Întrebată de Marinel dacă crede că Patrick se va apropia treptat de Patricia, Nona a răspuns că le dorește succes. În timp ce Nona conversa cu Marinel și Bianca, în camera roșie se vor întâlni chiar Patrick și Patricia.

Cei doi tineri vor discuta pentru prima dată cu un ton mult mai apropiat și mai tandru și vor încerca să afle mai multe lucruri despre ei. Mai mult decât atât cei doi concurenți vor ajunge la un moment dat chiar să se sărute.

Lovitură teribilă pentru Nona va veni mai târziu, după ce Cristina va reveni din casă băieților și îi va povești colegei sale ceea ce a vorbit cu Patrick.

În cele din urmă, concurență îi va mărturisi Nonei că fostul ei iubit a spus că Patricia este simpatică și că își dorește să o cunoască mai bine în viitorul apropiat.

„A spus că e simpatică și a dat de înțeles că o să îi lase cale liberă spre cunoaștere!”, spune Cristina.

Citește și: Nona și Patrick, prima discuție după despărțire! Iată ce și-au spus cei doi concurenți! Vor mai da sau nu o șansă relației lor? „Eu îți spun pe față că am drag mare de tine și îmi place de tine rău!”

Citește și: Gluma lui Radu a adus furtună în paradis! Cristina s-a temut de o posibilă despărțire și s-a supărat teribil pe Radu! „Nu știu ce gândești tu” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!