„Bine că am scăpat de săracul ăla”. Bia Khalifa a confirmat despărțirea de Fulgy, deși își făcea planuri de nuntă

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 feb 2023, 20:42

Bia Khalifa se mutase împreună cu Fulgy, la nici o săptămână de când începuseră să fie împreună

Sursa: Instagram

Bia Khalifa și Fulgy au format, pentru câteva săptămâni, un cuplu, iar lucrurile păreau să meargă foarte bine, căci, în discuție, venise vorba și de nuntă, dar cei doi s-au despărțit.

Bia Khalifa și Fulgy s-au despărțit, dar creatoarea de conținut pentru adulți nu este deloc supărată din cauza acestui lucru. Chiar ea este cea care a pus punct relației și nu regretă deloc acest lucru.

Bia Khalifa a confirmat despărțirea de Fulgy

După ce au luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când s-a aflat că formează un cuplu, acum, cei doi au uimit din nou, când au anunțat că relația lor s-a terminat.

Bia Khalifa se mutase împreună cu Fulgy, la nici o săptămână de când începuseră să fie împreună și vorbea chiar și de nuntă, fiind foarte fericită alături de iubitul ei. Între timp, situația s-a schimbat, iar ea și fiul Clejanilor au pus punct poveștii de iubire.

Primul care a anunțat despărțirea părea că este Fulgy, care a declarat că este, din nou, singur și disponibil pentru fetele care sunt interesate.

În acest, caz, Bia Khalifa a vrut să lămurească situația și a explicat cele întâmplate.

Citește și: Adevărul din spatele scandalului din Aeroportul Otopeni, în care a fost implicată Bia Khalifa: „Este ceva inadmisibil”. Noile dezvăluiri ale iubitei lui Fulgy

Starleta este foarte supărată pe Fulgy și l-a sfătuit să stea cuminte, deoarece poate spune anumite lucruri care îl pot pune într-o lumină deloc favorabilă.

Mai mult decât atât, Bia Khalifa a mai mărturisit că fostul ei iubit se folosește de pozele pe care le au împreună, chiar dacă nu mai sunt publice pe rețelele de socializare, pentru a-și păstra like-urile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bia Khalifa tună și fulgeră după despărțirea de Fulgy

Bia Khalifa a explicat că este dispusă să tacă și să nu spună care est emotivul despărțirii, atât timp cât și el va sta cuminte și atât timp cât nu va face vreun gest necugetat. Aceasta a dat foarte clar de înțeles că vrea să lase lucrurile în trecut și că nu vrea să mai aibă de-a face cu el.

Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors. Și, pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după.

Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine.

Citește și: Bia Khalifa a fost încătușată pe Aeroportul Otopeni! Întregul moment a fost filmat de iubitul ei, Fulgy| Video

Dacă vrea să-l fac vedetă, că nu-l bagă nimeni în seamă, că are TikTok-ul și Instagram-ul plin doar de mine (și nu le șterge, doar le arhivează ca să nu piardă like-urile). Atât am de spus, nu are de cât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”, a declarat Bia Khalifa.