Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, a aflat ce sex va avea bebelușul ei! Marele anunț a fost făcut la o super petrecere

Autor: Lavinia Medrea

Marele anunț a fost făcut la o super petrecere

Sursa: Instagram Adriana Simionescu

Adriana Simionescu și soțul ei au aflat ce sex va avea copilul lor!

Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, a aflat că va fi mămică acum câteva luni, iar viața ei s-a schimbat complet de atunici. Toți fanii fiicei manelistului au vrut să afle ce sex va avea copilul, aspect pe care nu-l aflase nici măcar mămica în cauză până ieri, când a avut loc petrecerea de gender reveal (n.r.: dezvăluire a sexului) la care au fost prezenți familia și prietenii Adrianei Simionescu și a logodnicului ei. 

Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, a aflat ce sex va avea bebelușul ei

Pe lângă Adriana și logodnicul ei, Nicu, toată lumea a stat cu inima cât un ghimpe, așteptând să afle ce sex va avea bebelușul. Momentul mult așteptat din cadrul petrecerii a venit atunci când, pe un ecran din restaurantul în are s-a ținut petrecerea, a apărut numărătoarea inversă, al cărei final avea să dezvăluie vestea cea mare!

Citește și: Adriana Simionescu, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre sarcină: „Ne-a izbit curiozitatea maxim”. Când va naște aceasta și ce sex are bebelușul

Momentul culminant a venit, iar fiica lui Adi Minune a aflat că va avea o fetiță! Bucuria a fost uriașă inclusiv pentru cântărețul de manele, care a declarat, de mai multe ori, că și-ar dori să fie bunic de fetiță pentru a doua oară, după ce Karmen, cealaltă fiică, i-a oferit o nepoțică. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reacționat familia Adrianei Simionescu la vestea că este însărcinată

Adriana Simionescu a povestit cum a făcut un test de sarcină care a ieșit pozitiv. Fiind foarte încântată, le-a spus tuturor membrilor familiei că este însărcinată, dar toată lumea a crezut că face o glumă și că, de fapt, este vorba de un test de sarcină de-al surorii ei mai mari, Karmen.

Citește și: Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, este însărcinată! Manelistul va deveni bunic pentru a doua oară

„I-am zis mamei 'Ține și tu testul ăsta', la care ea 'Ce?' S-a uitat și a zis că o păcălesc, că e copilul lui Karmen. Ce sens avea să zică treaba asta, am rămas așa... Pe bune? Serios? Le-am jurat că e al meu. Nu m-au crezut din prima.  Ei sunt obișnuiți ca eu să fiu copilul ăla nebun, rebela familiei. Eu plec când vreau, vin când vreau, eu fac ce vreau.

Fiind copilul mijlociu... Adi e cel mai răsfățat, pentru că e cel mai mic. Karmen e cea mai mare, înainte era ea prima, pe ea o ducem, ei îi facem. Acum ea e doamna familiei, copil, Sofi, primul nepot. Ei erau obișnuiți cu mine cu plecările, petrecerile, altceva.   Îți dai seama, când au văzut testul nu m-au crezut pe bune. Eram toți în aceeași casă. Eu așa am aflat, am avut pur și simplu o presimțire ciudată. Nu am văzut niciun fel de semn, nici fizic, nici pofte, nici greață, doar presimțirea. Am fost, am luat testul și a fost să fie. Pur și simplu a fost o chestie de moment. Am văzut două linii, m-am înverzit, m-am îngălbenit. Toată familia mea era în casă când am aflat și a trebuit să le spun, nu am putut să țin secret”, a povestit Adriana Simionescu, pentru WOWbiz.ro .