Finanțare auto și alte servicii pentru autoturismul tău

Author: Diana Tilă

În cazul în care vrei să achiziționezi o mașină rulată și ai nevoie de finanțare auto, te afli în locul potrivit! Acest lucru poate fi posibil prin intermediul specialiștilor, care oferă mai multe servicii pentru autoturismul tău sau pentru cel pe care urmează să îl achiziționezi. Online poți solicita finanțare auto, ITP, constatare daune, test drive și multe alte dintre aceste servicii. Experții se vor ocupa în totalitate de autoturismul tău, astfel încât să te bucuri cât mai mult de investiția făcută. Este important să alegi servicii de calitate, deoarece acestea vor da randament pe termen lung.

Dacă te-ai hotărât să apelezi la serviciul de mai sus, ai aici oferta de finanțare Hyundai. Există posibilitatea ca toate persoanele fizice și juridice, dar și persoanelor fizice autorizate să se poată bucura de acest serviciu în cele mai bune condiții. Persoanele fizice au nevoie de documente diferite față de cele juridice, după cum urmează. Cererea de finanțare, documentele de identificare, adeverință de venit sau acordul ANAF, dar și alte documente care să ateste caracterul permanent al venitului sunt absolut obligatorii în cazul persoanelor fizice.

De cealaltă parte, persoanele juridice au nevoie de o cerere de finanțare, acord de consultare a bazei de date a Centralei Riscurilor Bancare, dar și declarație care să ateste identitatea beneficiarului real al fondului. Alături de acestea mai sunt necesare și acte juridice, precum și contabile pentru a putea fi efectuat procesul de finanțare auto. Dacă vrei să achiziționezi o mașină rulată iti oferim finantare auto fara avans, așadar în privința acestui aspect nu trebuie să îți faci griji.

Servicii extra pentru autoturismul tău

Îți oferim acces la mai multe servicii pentru autoturismul tău, pe lângă finanțarea auto. Poți apela la tinichigerie și vopsitorie, la mecanică, electrică, ITP sau constatare daune. Serviciul de vopsitorie auto include produse și aparaturi de ultimă generație, având la dispoziție polish profesional ce se realizează cu mașini de polishat orbitale și consumabile premium. Se pot vopsi diferite componente de caroserie, în nuanța și textura de origine, datorită reproducerii perfecte ale acestora.

Când vine vorba de tinichigerie, se realizează cu mijloace tehnice avansate și sisteme care au o performanță ridicată în îndreptarea elementelor de caroserie și repararea structurilor de rezistență.

De cealaltă parte, serviciile de mecanică și electrică sunt unele dintre cele mai complete, de aceea se poate apela cu încredere indiferent de reparațiile dorite.

Test drive gratuit pentru mașina dorită

Test drive-ul este o modalitate excelentă de a testa mașina pe care intenționezi să o achiziționezi. Te poți programa gratuit  în data și ora stabilită de tine. Atât de simplu.

Este important să cunoști toate detaliile despre investiția pe care urmează să o faci, așadar un test drive reprezintă cea mai bună soluție. Vei putea vedea cu exactitate cum funcționează autoturismul, confortul și toate aspectele de care ții cont atunci când achiziționezi o mașină. Descoperă serviciile , dar și gama largă de mașini din care să îți alegi modelul preferat. Nu mai sta pe gânduri și apelează cu încredere!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.