Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, pila și oja fac legea în Primăria Balcani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 feb 2023, 17:38

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ajunge, duminica aceasta, la Bacău, în comuna Balcani, pentru a ne prezența un material inedit.

Trăim în țara în care nu ne mai surprinde nimic și numai la noi angajații de la Stat își fac unghiile în timpul serviciului. Echipa “Asta-i România!” ne prezintă imagini din incinta primăriei locale Balcani, acolo unde sala de ședințe a fost transformată într-un salon de manichiură veritabil, cu lampa uv, pile și oje, dedicat angajatelor primăriei. 

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, pila și oja fac legea în Primăria Balcani

Inițial, imaginile au devenit virale, după ce Ciprian Barna, consilier local, a filmat totul și a postat în spațiul public. Omul revoltat îl acuză pe primar că prin întreținerea manichiurii angajatelor și-ar întreține și voturile de 23 de ani încoace.

Balcani, o comună ca toate altele de prin Moldova, nici prea adusă în epoca în care trăim, dar nici chiar lăsată în urmă. O localitate cu un nume care spune totul despre loc și despre oameni.

Descoperim aici un colț din sala de ședințe a Consiliului Local Balcani, transformat într-un salon de manichiură. La ora zece dimineața ziua de lucru abia a început și, în timp ce pe fundal se aud manele, manichiurista își așteaptă liniștită următoarea clientă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratați “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citește și: La 24 de ani, milionar în America! Iată povestea uluitoare a unui tânăr român care și-a ridicat un imperiu la vârsta la care alții încă își mai caută drumul în viață! Expresia „Nu avem bani!” i-a marcat copilăria!

Citește și: Vrem o țară ca afară dar mai avem încă drumuri de pământ și căruța în curte! În satele noastre primarii sunt aleși pe viață ca să aibă timp să se acomodeze cu fotoliul și cu problemele comunei!