Dragobetele pupă fetele! Patrick a sărutat-o pe Patricia, în văzul tuturor! Iată cum a reacționat Nona! „Nu mă interesează!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 24 feb 2023, 21:53
casa iubirii Foto(7)

Nona, in lacrimi, de Dragobete

Sursa: Captură KANAL D

Lacrimile Nonei au tulburat Dragobetele! Concurenta a izbucnit în lacrimi după ce Patrick a sărutat-o pe Patricia! Iată ce reacții s-au stârnit in Casa iubirii! „Nu-ți dai seama ce ai pierdut decât când îl pierzi!”

Concurenții din Casa iubirii, sezon 2, au sărbătorit astăzi Dragobetele și au avut parte de multe surprize, provocări de senzație, dar și de momente tensionate și chiar triste pentru unii dintre ei. Cea care nu a simțit spiritul sărbătorii dedicate dragostei a fost Nona, care trece printr-o perioada dificilă după despărțirea de Patrick. Iar astăzi, cu atât mai mult concurență s-a confruntat cu clipe și mai dureroase deoarece fostul ei iubit a decis să o lase în urmă definitiv și să își îndrepte atenția către Patricia.

Patrick a sărutat-o pe Patricia, în văzul tuturor! Iată cum a reacționat Nona! „Nu mă interesează!”

În ediția de astăzi, când concurenții din Casa iubirii au celebrat Dragobetele, s-au derulat multe momente spectaculoase în platoul emisiunii, mulți dintre ei au avut parte de clipe romantice și fericite, în vreme ce alții au avut de suferit. Este vorba despre Nona, care a suferit teribil în momentul în care Patrick a acceptat provocarea lansată de Andreea Mantea de a merge în casă fetelor pentru a o sărută pe Patricia.

Fără să stea pe gânduri, Patrick a venit în casa fetelor, acolo unde Patricia îl aștepta cu emoții și nerăbdare să fie sărutată de concurentul pe care îl place și pentru care a intrat în emisiune. Deși inițial părea ușor rezervat și timid, în cele din urmă Patrick a decis să o sărute că la carte pe Patricia, spre marea uluire a fetelor, dar mai ales a Nonei, care nu se aștepta că fostul ei iubit să o dea uitării definitiv.

Patrick: Sper că nu încep eu jocul și tot eu îl termin! Hai Patricia, te rog! Să nu rămâi singură tot anul! Doamne ajută, Patricia!

Patricia: Vezi că m-ai scăpat de blestem!

Radu: Cred că ce blestemă Nona acum!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea: Nona, a fost un pupic, că la jocul cu foaia!

Nona: Nu mă interesează!

Bianca: Sărbătoarea asta s-a făcut cu praf, cu lacrimi! Ea chiar îl place și e bucuroasă! Știu că Nona îl place! Sunt plină de emoții!

Deși a vrut să pară puternică și nu arate nimănui slăbiciunea și durerea care o încercau, Nona a încercat să își stăpânească pe cât posibil lacrimile, însă în cele din urmă tânăra a început să plângă discret și a exclamat

că nu o mai interesează nimic, iar dezamăgirea și suferință i se citeau în privire.

Citește și: Nona se simte rănită de Patrick, mai ales după ce acesta a făcut pași spre Patricia: ”Orice zâmbet se plătește” Marinel și Ionuț o consolează pe brunetă

Citește și: Momente dificile pentru Nona, în Casa iubirii! „A spus că e simpatică și a dat de înțeles că o să îi lase cale liberă spre cunoaștere!” Iată cum a reacționat concurenta după ce a aflat decizia dureroasă luată de Patrick!