Marinel și Mihaela, schimb de replici acide în gală: ”Te cam întreci” De la ce s-au luat la ceartă cei doi concurenți: ”Cam toate fetele îl luați la mișto”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 26 feb 2023, 20:06

Mihaela stârnește valuri de revoltă

Sursa: Captură KANAL D

Marinel reacțioează imediat după ce a văzut materialul în care Alina și Mihaela spuneau că zâmbetul este framecul lui. Ce spune tânărul despre cele două concurente?

În urma declarațiilor pe care le-a făcut Alina despre anumiți băieți, acum, în gală, se face o retrospectivă, iar printre concurenții vizați se numără și Marinel, despre a spus că are doar un zâmbet drăguț, însă nu e prea frumușel. 

”Nu mă afectează deloc ce spune ea sau ce spune Mihaela. Nu sunt interesat de ele două. Nu m-aș vedea lângă Mihaela sau Alina”, a spus Marinel.

Vorbele Mihaelei și ale Alinei sunt neînsemnate pentru Marinel: ”Nu sunt interesat de ele două”

Tensiunile ating cote maxime în gala Casa Iubirii, Marinel și Mihaela au un schimb de replici dure, chiar sub ochii concurenților. Marinel se simte jignit de vorbele Mihaelei, care a spus că îl ajută cariera, cu referire la faptul că aspectul fizic nu prea îl ajută.

Mihaela: Te ajută cariera.

Marinel: Nu am vorbit niciodată despre tine și nu am spus cum ești, dar văd că începi așa puțin...credeam că vrei să rămânem prieteni, dar după cum vorbești și ce faci, faci d-astea, carieră și măgări, văd că deja te întreci.

Mihaela: Am zis ceva rău despre tine? Am zis că mi se pare că nu ești Mr. univers, așa cum zici tu. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Marinel, replici tăioase în Gală! Concurentul le desființează pe Alina și pe Mihaela: ”Nu mă afectează deloc ce spune” Urmăriți o gală incitantă, duminică, 26 februarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Mihaela stârnește valuri de revoltă

Marinel este revoltat după replicile nejustificate ale Mihaelei, care încearcă să-l atace, deși a spus că farmecul lui este doar zâmbetul, tânărul se simte jignit de vorbele ei și vrea să încheie orice discuție contradictorie cu ea.

Radu intervine și spune că nu știe ce se întâmplă, însă toate fetele au ceva cu Marinel.

”Cam toate fetele îl luați la mișto pe Marinel”, a

spus Radu.

Citește și: Bianca îl suspectează pe Ionuț că s-a împăcat cu Larisa, acesta fiind motivul pentru care nu vrea să se apropie de Nona: „Orice bărbat ar fi pupat-o”

 Cine se scuză se acuză, Mihaela încearcă să o dreagă cu Marinel și să spună că nu a înțeles discuția pe care a avut-o cu fetele.

Mai mult, Marinel recunoaște că nu se simte deloc atras de Mihaela și nu are nimic care să-l facă să o placă.