Top 5 idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Author: Diana Tilă

De câteva secole, data de 14 februarie marchează sărbătoarea Sfântului Valentin, ziua în care îndrăgostiții își exprimă afecțiunea prin diverse gesturi romantice. Scrisorile de dragoste, mesele fastuoase la restaurant, florile sau cadourile cu încărcătură sentimentală sunt doar câteva dintre modalitățile prin care cuplurile celebrează acest eveniment.

Dacă și tu ești în căutarea cadoului perfect cu care să-ți surprinzi persoana iubită în acest an, ți-am pregătit câteva idei inspirate, cu care nu ai cum să dai greș. Iată ce poți alege!

1. Dulciuri rafinate și savuroase

Dacă persoana ta dragă iubește ciocolata sau prăjiturile, un astfel de cadou este ideal. Poți opta pentru dulciuri tematice, în formă de inimă sau colorate în nuanțe intense de roșu, precum niște macarons red velvet cu o cremă catifelată de brânză sau câteva brioșe învelite într-o glazură crocantă.

Un tort cu un mesaj aparte sau o poză reprezentativă pentru voi poate fi, de asemenea, o surpriză extrem de plăcută. Tot din categoria deserturilor poți dărui și niște căpșuni aromate, învelite în ciocolată.

2. O băutură selectă

Pentru a sărbători împreună aceste clipe speciale, oferă o șampanie fină sau o sticlă de vin din anul în care v-ați cunoscut. Pentru cei ce preferă ceva mai îndrăzneț, o sticlă de bourbon whisky de calitate, maturat în butoaie speciale de stejar ars va fi, cu siguranță, un dar apreciat.

Dacă iubitul tău iubește aromele complexe și bogate și vrea să descopere echilibrul perfect dintre tradiția scoțiană și inovația americană, surprinde-l cu o sticlă de Ballantines whisky 7 ani bourbon finish 0.7 L ce îmbină aromele clasice ale whisky-ului cu notele ușor dulci și mătăsoase de bourbon. Pentru domnii sofisticați ce adoră notele picante și aromele profunde, alege o sticlă de Bulleit bourbon whisky 0.7 L cu tonuri rafinate de stejar și nucșoară ce se îmbină perfect cu aromele dulci de caramel.

3. O bijuterie sau un accesoriu

Vrei să oferi în dar un obiect cu valoare sentimentală, care să rămână în colecția partenerului tău pentru un timp îndelungat, sau chiar pentru toată viața? În acest caz, o bijuterie poate fi cea mai potrivită alegere.

O pereche de cercei sau un colier din aur sau argint este un cadou rafinat și ideal pentru doamne. Poți opta pentru bijuterii cu elemente decorative reprezentative pentru Valentine’s Day, precum un colier cu un pandantiv în formă de inimă. Pentru bărbați, un ceas gravat cu un mesaj personalizat sau o brățară din piele sau metale prețioase sunt variante inspirate.

4. O vacanță romantică în doi

Dacă bugetul îți permite, poți organiza un weekend romantic pe meleagurile românești sau, de ce nu, o excursie exotică într-o locație cu vreme însorită. Fie că preferi vacanțele relaxante într-un resort cu piscină și spa sau vrei să explorați împreună o nouă cultură și să degustați preparate culinare savuroase, persoana ta iubită va fi cu siguranță impresionată de un astfel de cadou. Pentru ca surpriza să fie maximă, organizează întregul eveniment în secret!

5. Parfumul preferat al persoanei iubite

Dacă știi deja care este parfumul favorit ale persoanei tale dragi, i-l poți oferi în dar cu această ocazie. Vrei ceva ușor diferit? Alege un alt produs din aceeași colecție sau de la același brand.

În cazul în care nu știi cu exactitate ce produs să oferi, ține cont de stilul persoanei iubite sau aromele pe care le preferă. Pentru cei ce iubesc aromele proaspete și ușoare, un parfum cu note marine sau de citrice este ideal. Dacă vrei să dăruiești un produs potrivit pentru ocazii de seară, poți opta pentru note intense de vanilie, arome condimentate de piper negru sau note orientale.

Ține cont de recomandările noastre și vei reuși să transformi ziua de 14 februarie într-un eveniment cu adevărat memorabil! Atunci când alegi cadourile, nu uita să optezi și pentru un ambalaj festiv, în nuanțe de roșu, sau să adaugi un mesaj special, scris de mână, pentru o notă cât mai romantică.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.