Sâmbăta Sfântului Teodor 2023: Mesaje, urări și felicitări cu La mulți ani pentru Teodor și Teodora!

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 01 mar 2023, 22:07

Mesaje La mulți ani Teodor și Teodora  

Sursa: freepik.com

Urări, felicitări și mesaje de La mulți ani de Sfântul Teodor pentru toți cei care-și sărbătoresc onomastica în Sâmbăta Sf Teodor 2023.

La mulți ani Teodor și Teodora, sărbătoriții zilei de 4 martie 2023. Sâmbăta Sf Teodor 2023 pică anul acesta pe data de 4 martie, atunci când își sărbătoresc onomastica toți cei care poartă numele Sfântului Teodor, dar și derivatele acestuia: Teodora, Teo, Tudorel, Tudora, Tudorița, etc. Mesaje, felicitări și urări de La mulți ani de Sf Teodor. 

Citește și: Pe ce dată pică Sâmbata Sfântului Teodor în 2023? Calendar ortodox

La mulți ani de Sfântul Teodor 2023 

La multi ani de Sf Teodor! Pentru că suntem convinși că aveți cui să-i trimiteți o urare și un gând bun pe 4 martie, în Sâmbăta Sf Teodor 2023,  am pregătit o selecție cu cele mai frumoase mesaje de La mulți ani pentru Teodora, Teo, Tudorel, Tudora, Tudorița și toți cei care își sărbătoresc onomastica în această zi de sărbătoare. 

”Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Teodor cât mai frumoasă!”

„Sănătate, fericire, vise împlinite și iubire. De aceste lucruri să ai parte de ziua ta şi în zilele ce vor urma! La Mulţi Ani de Sfântul Teodor!„ 

„Fie ca această zi  să te ducă pe culmi şi mai înalte de succes şi prosperitate.

Să ai o zi frumoasă! La mulţi ani! Teodor/Teodora!”

„La mulţi ani cu sănătate. Sf Teodor să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!” 

Citește și: Când sunt Mucenicii 2023 și ce semnificație are sărbătoarea numită Cei 40 de Mucenici?

Mesaje La mulți ani Teodor și Teodora  

„Sa trăiești viața cu credință, fericire și noroc! La multi ani, Teodor!” 

Un cer albastru fără nori, 

În calea ta să fie. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Să ai în viață numai flori, noroc și bucurie! La Mulți Ani, dragă Teo!” 

„Fie ca orchestra fericirii să răsune pentru tine, iar muzica bucuriei să-ți încălzească inima! La mulți ani în Sâmbăta Sf Teodor!”

„Te felicit, Teodor și îți doresc să rămâi mereu puternic și curajos, vesel și amabil, inteligent și frumos, încrezător și visător.

Norocul să te însoțească mereu!”

Urări pentru Sâmbăta Sf Teodor 2023. La mulți ani 

„Azi, de ziua numelui, îți urez să fii iubită și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani, Teodora!” 

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ti se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani, Teodor/Teodora!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Teodor cât mai frumoasă!„ 

„La mulți ani! Sfântul Teodor să te călăuzească mereu!„

Felicitări și mesaje frumoase de Sf Teodor 2023 

„Cu ocazia acestei minunate zile de naștere îți doresc ție, dragă Teodor/ Teodora tot ce este mai bun pe acest pământ și multă, multă sănătate. La mulți ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!„

„Cu ocazia sărbătoririi numelui Sf Teodor primiți un călduros La multi ani, multă sănătate, multe realizări si tot ce vă doriți lângă cei dragi.” 

„Îți doresc sănătate și multă fericire astăzi, în ziua Sf Teodor, și întotdeauna! La mulți ani!” 

Ce este Sâmbăta Sfântului Teodor

Sâmbăta Sfântului Teodor 2023   are loc în prima sâmbătă din Postul Paștelui, potrivit calendarului ortodox. Numită și Sâmbăta Colivelor, Sâmbăta Sfântului Teodor reprezintă o zi de pomenire a celor trecuți la Domnul, în care creștinii aduc la Biserică jerfe pentru sufletele celor adormiți. 

În Sâmbăta Sfântului Teodor 2023  se face colivă din semințe de grâu și din alte roade de multe feluri ce sunt aduse ca prinos lui Dumnezeu  care arată că și omul este o sămânță, un rod al pământului care semănându-se acum în pământ precum grâul iarăși va învia cu puterea lui Dumnezeu, răsărind în viața ce va să fie și aducându-se viu și desăvârșit lui Hristos.

 

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.