Theo Rose a făcut publică prima ecografie a bebelușului. Ce detaliu a observat artista la scurt timp după ce a fost la control

Autor: Madalina Maftei

Theo Rose a făcut publică prima ecografie a bebelușului

Sursa: Instagram Theo Rose

Theo Rose, însărcinată în luna a șasea, a fost recent la control pentru a afla cum s-a dezvoltat bebelușul. Ce a observat artista când a primit ecografia copilului?

Theo Rose este în culmea fericirii, artista urmează să devină mămică pentru prima dată peste doar câteva luni. Aflată la un control de rutină, pentru a vedea cum a evoluat bebelușul până în luna a șasea, artista a observat un detaliu incredibil atunci când a primit ecografia copilului.

Ce a observat Theo Rose după ce s-a uitat mai bine la ecografia copilului

Îndrăgita artistă traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Theo Rose urmează să-și îmbrățișeze fiul în scurt timp, însă, pentru a fi sigură că totul decurge așa cum trebuie, artista a mers la un control de rutină. Momentul a fost extrem de emoționant pentru iubita lui Anghel Damian, care, imediat după ce a ieșit din cabinetul medicului, a ținut să împărtășească cu fanii experiența și, totodată, le-a arătat ecografia bebelușului.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Theo Rose, în direct. Artista nu se aștepta să intre alături de ea în platou:”Suferința aia a speriat-o”

Este bine cunoscut faptul că Theo Rose este glumeață, pe lângă faptul că se mândrește cu fiul ei, despre care a spus că este foarte frumos, aceasta a mai precizat, uitându-se la ecografie, că are ochii verzi.

"Gata, am fost și l-am văzut. Toate bune, perfect se dezvoltă. E și frumos băiatul meu. Are ochii verzi (n.r. râde).", a declarat Theo Rose, pe contul personal de Instagram. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artista și regizorul Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, iar rodul iubirii lor urmează să vină pe lume în scurt timp, Theo fiind însărcinată în șase luni.

Mai mult, cântăreața a anunțat și care va fi numele complet al copilului. Pe micuț îl va chema Sasha Ioan.

,,Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a declarat vedeta în cadrul unui matinal.

Primul prenume pe care micuțul îl va purta provine de la grecescul Alexandros, care înseamnă o persoană războinică. Imediat după ce au auzit acest lucru, fanii artistei nu au putut să nu se gândească la fostul iubit al acesteia și i-au făcut să se gândească dacă numele ales este o coincidență sau nu.

Citește și: Imaginea emoționantă pe care Theo Rose a postat-o cu burtica de gravidă. Numele pe care micuțul îl va purta