Aybike din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare alături de partenerul ei de platou Berk! Iată cum au fost surprinși cei doi actori Melis Minkari și Recep Usta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2023, 13:28
actrite din turcia Foto(4)

Melis Minkari, o tânără speranță a cinematografiei din Turcia

Sursa: Instagram Melis Minkari

Buclucașa Aybike din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă în ipostaze neașteptate alături de Berk, partenerul ei de platou! „Lucrăm meticulos și serios” Iată cum au fost fotografiați frumoșii actori Melis Minkari și Recep Usta, în spatele camerelor de filmat!

Serialul Totul pentru familia mea a adus în atenția publicul din Turcia și din străinătate, o poveste emoționantă de viață, însă și o pleiadă de actori talentați și valoroși. Pe lângă actorii consacrați și apreciați pentru vastă lor experiență pe platourile de filmare, s-au remarcat și mulți tineri aflați la început de carieră, care au fascinat telespectatorii cu talentul și carisma lor. Printre aceștia s-au numărat și superba Melis Minkari și partenerul eu de platou, Recep Usta, care au dat viață personajelor Aybike și Berk, doi tineri care ajung să se îndrăgostească iremediabil deși făceau parte din clase sociale

diferite.

Aybike din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenerul ei de platou Berk

Melis Minkari are 24 de ani și a pornit pe calea către actorie încă din perioada liceului, când a început să joace în echipa de teatru a școlii. Părinții săi au susținut-o și i-au ghidat pașii către domeniul actoriei, astfel că la vârsta de 18 ani, tânăra Melis s-a înscris la Facultatea de Actorie și Educație Muzicală, în cadrul școlii private Craft Acting, unde totodată a urmat și cursuri de limba engleză.

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea are o familie frumoasă și dincolo de platourile de filmare! Iată cine sunt și cum arată părinții și sora celebrei actrițe Melis Minkari!

În anul 2021, Melis Minkari a devenit o actriță cu drepturi depline și a debutat pe platourile de filmare ale producției Așk 102, în care a dovedit un talent uluitor și o carisma aparte.

La scurtă vreme tânăra actrița a câștigat încă un casting important ajungând să joace și în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a interpretat magistral rolul Aybike, care de asemenea i-a adus o mare reușită, la început de carieră. În cadrul acestui serial, Melis s-a adaptat rapid scenariului dificil și ritmului alert al filmărilor și a fost primită cu brațele deschise de către colegii săi celebri de la care a avut multe de învățat de-a lungul celor peste doi petrecuți împreună pe platourile de filmare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânăra Melis Minkari l-a avut că partener de platou în serialul Totul pentru familia mea pe carismaticul Recep Usta, un tânăr la fel de talentat, în vârstă de 25 de ani, care a jucat impecabil.

Potrivit scenariului, cei doi tineri actori au jucat rolurile a doi îndrăgostiți, Aybike și Berk, colegi de liceu, care au ajuns să se placă și să formeze un cuplu în ciuda faptului că proveneau din clase sociale diferite.

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de sora ei mai mare și de iubita lor mamă! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță Melis Minkari, în compania celor mai dragi persoane din viața sa

Dincolo de platourile de filmare, cei doi tineri actori au legat și o frumoasă prietenie și nu s-au sfiit să publice imagini inedite surprinse în spatele camerelor de filmat, atunci când își petreceau împreună pauzele la cabinele de machiaj sau chiar pe platouri.

„O lucrare cronologică numită călătoria eprubetei! Lucrăm meticulos și serios!”, a scris Melis Minkari în dreptul imaginilor publicate pe Instagram.