Şengül din producția Totul pentru familia mea, așa cum nu a mai fost văzută până acum! Iată care este cea de-a doua mare pasiune a celebrei actrițe Fadik Sevin Atasoy și cum a fost surprinsă!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2023, 14:09
video Foto(4)

Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare pe marile scene ale teatrelor din America! Îndrăgita actriță Fadik Sevin Atasoy are o voce superbă! Iată cum a fost surprinsă în cel mai reușit musical!

Fadik Sevin Atasoy face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale Turciei. Carismatica actriță duce mai departe cu mândrie renumele părinților săi, Sönmez Atasoy și Emel Göksu, doi titani ai cinematografiei turcești, de la care a moștenit talentul actoricesc și a avut multe lucruri esențiale de învățat de-a lungul anilor. Publicul din România a cunoscut-o recent pe celebra Fadik Sevin Atasoy, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Şengül, o femeie ambițioasă și dornică de îmbogățire prin orice mijloace.

Şengül din producția Totul pentru familia mea, așa cum nu a mai fost văzută până acum

Fadik Sevin Atasoy are 47 de ani, însă continuă să își surprindă fanii cu noi apariții de senzație pe micile ecrane și chiar pe marile scene ale lumii. Aceasta a studiat Facultatea de Muzică și Arte Spectacolului în cadrul Universității Bilkent, pe care a absolvit-o cu succe în anul 1998, tocmai pentru că și-a dorit enorm să îmbine în profesia ei ambele domenii de suflet, actoria și muzică.

La scurt timp după încheierea facultății, Fadik a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara, acolo unde peste ani a devenit și director. Și apoi în paralel talentată actrița a început să joace și pe platourile de filmare, devenind rapid cunoscută și pe micile ecrane.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea s-a retras de pe platourile de filmare pentru a ajuta locuitorii din zonele afectate de cumplitele cutremure! Iată unde a fost surprinsă actrița Fadik Sevin Atasoy! „Vom depăși această durere împreună!” 

Deși anul 2011 a însemnat o grea cumpăna a vieții sale, deoarece și-a pierdut tatăl, pe care îl consideră marele ei sprijin și a fost la un pas de a intră în depresie și de a renunța la profesia ei, în cele din urmă, mama ei, Emel Goksu a fost cea care a ajutat-o să depășească momentele dureroase și a convins-o să meargă mai departe pentru a duce renumele și tradiția familiei pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dorința mamei sale a devenit realitate deoarece anul trecut, celebra actrița Fadik Sevin Atasoy a ajuns să joace pe scenele marilor teatre din America, un musical de excepție, care i-a adus mare succes și un plus de notorietate și pe plan internațional.

Este vorba despre musicalul Muse 90401, scris, regizat și interpretat de renumită Fadik Sevin Atasoy, care s-a bucurat de mare succes în Turcia și în America, anul trecut.

Citește și: Aybike din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare alături de partenerul ei de platou Berk! Iată cum au fost surprinși cei doi actori Melis Minkari și Recep Usta!