Accident mortal în Brașov. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după coliziunea cu un TIR

Autor: Bianca Vidoi

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după coliziunea cu un TIR

Sursa: Unsplash

Vineri seara, în jurul orei 23:00, un accident rutier a avut loc pe strada Făgărașului din localitatea Ghimbav.

În urma coliziunii dintre un autoturism și un TIR, un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața.

Citește și: Cine este românul care a murit după ce a intrat cu mașina într-un zid de beton. Bărbatul avea doar 32 de ani și doi copii

Accident mortal în Brașov

Un accident a avut loc vineri seara, după ce un autoturism s-a izbit frontal de un TIR, în localitatea Ghimbav, judeţul Braşov.

Persoana ce se afla la volanul autoturismului, un tânăr de 22 de ani din Codlea, și-a pierdut viața în urma accidentului.

„Accidentul rutier a avut loc pe str. Făgărașului (DN 1) din localitatea  Ghimbav  și s-a soldat cu decesul unui tânăr, în vârstă de 22 ani, din localitatea Codlea.Vă informăm că, la acest moment, traficul s-a reluat pe un singur sens de mers, desfășurandu-se în mod alternativ, prin dirijarea traficului de către polițiștii rutieri.

În continuare polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului rutier”
, a anunțat subcomisarul Florentina Manolache.

După acest incident, traficul în zonă a fost restricționat pe ambele sensuri, urmând să se reia pe o singură bandă, cu ajutorul polițiștilor ce dirijează traficul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Polițiștii continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc incidentul.

Citește și: Un bărbat din Florida a murit din cauza unei amibe devoratoare de creier, după ce a folosit apă de la robinet

Joi a avut loc un accident ce a făcut 7 victime

Joi a avut loc un accident în zona Rupea Gară, în județul Brașov, în urma căruia 7 persoane au fost rănite, printer acestea fiind și un copil de 2 ani.

Dintre cele șapte persoane ce au fost rănite, una a fost prinsă între fiarele autoturismului.

„Dintre cele 7 victime, 3 refuză transportul la spital. Două dintre victime vor fi transportate la UPU Brașov (printre care şi victima preluată de elicopter), iar mama împreună cu fiica în vârstă de 2 ani şi jumătate vor fi transportate la Spitalul de Pediatrie Brașov. Toate persoanele sunt conștiente”, a precizat ISU Brașov.

Citește și: Cine este românul care a dispărut în tragedia feroviară din Grecia. Bilanțul morților a ajuns la 57 de persoane

Surse: romaniatv.net, stirilekanald.ro