Cristina va izbucni în lacrimi! „Mi-a amintit de familia mea” Aflați ce anume o va deranja la comportamentul lui Radu și ce se va întâmpla cu relația lor, luni, 6 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 05 mar 2023, 22:40
video Foto(5)

Cristina varsă lacrimi amare în Casa iubirii! Radu nu apreciază schimbarea estetică la care a recurs iubita lui! „Eu nu sunt de acord cu operațiile, intervențiile chirurgicale și i-am zis că nici din partea ei nu e ok să își facă alte intervenții pentru că mie îmi place așa de ea!” Iată însă cine a fost băiatul care a admirat-o pe Cristina!

După o Gala plină de emoții mari și suspans, în Casa iubirii, concurenții au trăit la intensitate maximă cele mai importante momente. Mai întâi au așteptat cu sufletele la gură să afle care dintre cei trei nominalizați spre eliminare va părăsi emisiunea. După câteva momente de suspans, Andreea Mantea a anunțat că cea care va pleca acasă este Alina, spre mare ei dezamăgire deoarece și-ar fi dorit să mai rămână.

Însă emoțiile nu s-au sfârșit acolo pentru că prezentatoarea emisiunii a mai făcut un anunț de-a dreptul șocant, despre faptul că Andrei a încălcat anumite clauze contractuale și a fost descalificat.

Cristina va izbucni în lacrimi! „Mi-a amintit de familia mea” Aflați ce anume a deranjat-o la comportamentul lui Radu și ce se va întâmpla cu relația lor

În ediția de luni, 6 martie 2023, atmosfera va fi în continuare destul de tensionată în Casa iubirii. Cea care pare foarte abătută va fi Cristina.

Întrebată de Andreea Mantea ce i s-a întâmplat, concurență va mărturisi zâmbind că a fost luată prin surprindere de faptul că Laurențiu a admirat schimbarea de look la care a recurs ea. În vreme ce Radu, iubitul ei, nu a fost deloc încântat și mai mult decât atât și-a exprimat în mod radical dezacordul.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul care a cutremurat Casa iubirii! Unul dintre concurenți a fost descalificat! „Este un moment dificil pentru mine, dar din păcate aceasta este decizia corecta!” Nona a izbucnit în lacrimi!

Cristina: Zâmbesc!

Emma: Ai și motiv!

Andreea Mantea: De ce razi? Care este motivul?

Bianca: Laurențiu! Pentru că te-a făcut să te simți apreciată!

Cristina: Mi-a luat apărarea că și cum el acceptă ceea ce mi-am făcut eu!

Andreea Mantea: Și Radu nu?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina: Că nu se aștepta probabil să fac asta!

Andreea Mantea: Și tu ești încântată de felul în care a reacționat Laurențiu?

Cristina: M-am bucurat că a fost de acord cu mine doar atât!

Radu: Nu prea văd o diferența cum era și cum e acum! Ideea e că eu i-am spus Cristinei că eu nu sunt de acord cu operațiile, intervențiile chirurgicale și i-am zis că nici din partea ei nu e ok să își facă alte intervenții pentru

că mie îmi place așa de ea!

Andreea Mantea: Ce s-a întâmplat, Cristina?

Cristina: Mi-a amintit de familia mea!

Citește și: Emoții și suspans în Casa iubirii! Mihaela, Robert și Alina au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a părăsit emisiunea în Gala de duminică, 5 martie 2023!