5 idei greșite despre întâlnirile online

Author: Madalina Maftei

Sunt foarte multe persoane singure care evită să apeleze la întâlnirile online sau la platformele de anunțuri matrimoniale de teama unor idei care se dovedesc a fi greșite. În acest articol vom încerca să demontăm 5 dintre aceste idei care împiedică oamenii să pornească în căutarea sufletului pereche, online, prin aplicații sau anunțuri de matrimoniale.

  1. Mi-ar fi greu să am încredere în cineva pe care l-am cunoscut la anunțuri matrimoniale

Cât de multă încredere poți avea într-o persoană pe care ai cunoscut-o offline? Trăiești o viață alături de un om, și după toate lucrurile pe care le-ați experimentat împreună constați că nu cunoști persoana alături de care ai fost în tot acest timp. Este pueril și greșit să judeci oamenii din online ca fiind cineva în care nu poți avea încredere. Totuși, online este un instrument care te ajută să cunoști oameni, nu este un atribut. Oricum ai cunoaște oameni, există întotdeauna o șansă ca aceștia să fie iresponsabili, nepotriviți sau să ajungă să te trădeze. Contează mai puțin mediul în care ajungi să îi cunoști, și atenția la “red flags” este cea care trebuie îmbunătățită.

  2. Datingul online este plin de ciudați

Siteurile serioase de matrimoniale sau platformele online de anunțuri matrimoniale țin la reputația lor și depun eforturi constant pentru a menține o comunitate curată, populată cu oameni cu bune intenții, eliminând pe oricine care provoacă deranj, jignește sau nu se conformează cu politica platformei. Și, în același interes, majoritatea utilizatorilor de internet sunt atenți și raportează comportamentul inadecvat sau suspicios. Deci, nu ar trebui să te simți mai puțin în siguranță, atâta timp cât alegi o platformă serioasă de anunțuri matrimoniale sau dating online.

 3.Doar cei disperați recurg la matrimoniale online

Poate în trecut, dar acum nu mai este cazul. În prezent, întâlnirile online sunt folosite de toate tipurile de oameni din întreaga lume, iar mulți dintre ei sunt exact ca tine. Ei o văd ca pe o modalitate sigură de a face cunoștință cu persoane pe care altfel nu le-ar întâlni niciodată și care ar putea deveni buni prieteni sau chiar iubirea vieții lor. Poți găsi persoane cu interese similare, cărora le plac aceleași lucruri, iar tu poți alege persoanele pe care vrei să le cunoști.

 4.Sunt prea diferit pentru a găsi pe cineva care să-mi împărtășească interesele

Dacă ești o persoană unică, internetul este locul ideal pentru a găsi pe cineva care să împărtășească unicitatea ta. Nu numai că poți enumera interesele neobișnuite pe profil sau în anunțul matrimonial publicat, dar există site-uri de întâlniri online pentru toate interesele culturale, spirituale, intelectuale și fizice.

5. Sunt prea în vârstă pentru matrimoniale online

Nu și astăzi! În zilele noastre, oameni de toate vârstele sunt singuri și așa cum bine știi, dragostea nu are vârstă. Sunteți suficient de tineri pentru a o lua de la capăt, oricând. Chiar și oameni de 80 de ani au fost motivați să navigheze pe internet și să găsească dragostea online, iar dacă ei nu sunt prea bătrâni, nici tu nu ești.

Toate aceste scuze există de ani de zile, dar acum trăim în secolul în care întâlnirile online sunt la mare căutare.  Caută o aplicație sau o platformă serioasă de matrimoniale online și intră în jocul cunoașterii acum!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.