Daniela Crudu, însărcinată în 7 luni, a luat o decizie radicală. Ce nu vrea să mai facă fosta asistentă Tv de acum încolo: ”Vreau să-mi văd de treaba mea”

Autor: Madalina Maftei

Ce decizie a luat Daniela Crudu înainte să nască

Sursa: Instagram Daniel Crudu

Daniela Crudu este nerăbdătoare să-și țină fetița în brațe. Însărcinată în șapte luni, fosta asistentă Tv a luat o decizie radicală.

Daniela Crudu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată. Peste două luni, fosta asistentă Tv o va aduce pe lume pe fiica ei, Daiana. Înainte de marele eveniment din viața ei, bruneta a luat o decizie radicală.

Ce decizie a luat Daniela Crudu înainte să nască

Fost asistentă Tv a aflat în urmă cu o lună că urmează să devină mamă de fetiță.

Se pare că dorința i s-a îndeplinit și radiază de fericire.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America, pe mail. Este 100%  fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”,

a mărturisit Daniela Crudu, la un post de televiziune.

Citește și: Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată! Blondina plănuiește să reia legătura cu fosta ei prietenă: ”Să mă pună nașă la copil”

Pentru că a mai rămas foarte puțin timp până când va naște, Daniela Crudu a luat o decizie radicală cu privire la viața ei privată.

Bruneta a decis că vrea să stea departe de lumina reflectoarelor, mai ales că fiica ei va veni pe lume peste doar două luni,

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept”, a spus Daniela Crudu, pentru  Spynews.ro.

Mai mult, vedeta a mărturisit că are și momente în care se simte obosită, însă nu-și pune activitatea pe pauză, chiar dacă este însărcinată în șapte luni.

”Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, a mai zis Daniela Crudu.

Citește și: Daniela Crudu, criticată dur de fani după ce și-a făcut o nouă operație estetică. Ce mesaje i-au transmis urmăritorii?

 

Taguri: