Ce spune stilul tău vestimentar despre tine ca bărbat?

Author: Diana Tilă

Felul în care te îmbraci dezvăluie mult mai multe lucruri despre tine decât ai putea crede. Pe lângă aspectul estetic, hainele sunt o modalitate de exprimare a personalității și a relațiilor pe care vrei să le stabilești cu alte persoane. Astfel, dacă ai un stil vestimentar la care apelezi zilnic, ar fi bine să știi ce spune acesta despre tine în societate. Vrei să descoperi?

Iată 4 tipuri de stil vestimentar bărbătesc și ce dezvăluie fiecare!

1. Stilul casual

Dacă ești genul care preferă să poarte mereu pantaloni de trening, hanorac și adidași, atunci te încadrezi la stilul casual. Acest stil exprimă faptul că ești degajat, relaxat, nu iei viața în serios și ești ușor abordabil. Totuși, ai grijă contextele în care alegi să porți acest stil, întrucât este considerat nepoliticos să îl adopți în mediile mai sofisticate, cum ar fi un restaurant sau un spectacol. Nu uita că aceste piese trebuie să fie în stare impecabilă, adidașii mereu curați, pentru a evita impresia de aspect neîngrijit.

 2. Stilul elegant

Apoi, urmează bărbații care adoră să se aranjeze, să poarte cămașă, haine de stofă și pantofi. Dacă vrei să transmiți ideea de aspect sofisticat, de bărbat serios, care nu are timp de pierdut și nu este atât de ușor abordabil, atunci ar fi bine să cumperi un costum de bărbat de la mannen.ro. La fel ca în cazul anterior, asigură-te că piesele vestimentare sunt mereu impecabile și fără cute, întrucât ar contrazice mesajul pe care vrei să îl transmiți cu ținuta ta.

3. Stilul militar

Acest stil a devenit din ce în ce mai popular în rândul tinerilor, ceea ce înseamnă că dacă îl adopți, vei fi considerat cool și un adept al trendurilor. Acest aspect poate fi perceput în două moduri: fie că ești spontan, aventuros și îți place să încerci lucruri noi, fie că nu ai descoperit încă ce stil ți se potrivește și ești încă în căutarea sinelui.

4. Stilul grunge

Ultimul pe listă este stilul grunge, caracterizat de piele, bluze plasă, haine cu ținte, ciocate sau ghete. Astfel de ținute dezvăluie faptul că ești un spirit libertin, rebel, care nu respectă regulile și normele societății. O tunsoare potrivită și accesoriile (inele, lanțuri, brățări etc) te fac să fii foarte stilat, să îți exprimi unicitatea și individualitatea, dar și să atragi persoane care au aceleași valori ca și tine.

Esențialul este reprezentat de faptul că stilul vestimentar pe care îl abordezi trebuie să te facă să te simți confortabil, să ai încredere în tine și să transmită mesajul pe care îl dorești atunci când ieși în societate. Exemplele de mai sus îți arată cum hainele pot juca un rol în primele impresii pe care le creezi, dar și în relațiile pe care le stabilești cu alți oameni. Nu uita să fii unic, să personalizezi orice porți, pentru a fi sigur că ținutele tale te ajută și nu te încurcă în scopurile pe care ți le propui.

 

Sursa foto: pexels.com

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.