Filme cu Sharon Stone pe care trebuie să le urmăriți. Actrița împlinește astăzi 65 de ani

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 dec 2023, 01:50
Actrița împlinește astăzi 65 de ani
Sursa: Facebook Gentleman Style of Life II

La vârsta de 34 de ani, Sharon Stone a devenit vedetă, asta după apariția filmului ,,Basic Instinct", iar aici sunt și alte filme ce au făcut-o celebră ca și actriță.

Înainte să devină cunoscută ca și actriță, Sharon Stone lucra ca și fotomodel, dar mai cocheta și cu camerele de filmat, însă nu în filme care să pună atenția pe ea, având roluri de susținere. Iată câteva filme cu Sharon Stone pe care trebuie să le vezi.

Citește și: Topul vedetelor fatale cu celulita și vergeturi! Sunt celebre, bogate și apreciate de lumea întreagă

Filme celebre cu Sharon Stone 

Casino

Producția cinematografică spune povestea a trei personaje, "Ace" Rothstein, o persoană ce se pricepe foarte bine la pariuri, Nicky Santoro, care este un om de încredere al mafiei și Ginger McKenna, o fostă prostituată ce are un gust excelent pentru bijuterii. Ace încearcă să nu se pună rău cu legea, însă ceilalți doi mint, fură, totul pentru a ajunge în vârf.

Imperiul pariurilor se va construi, însă dacă nu ești atent, totul se poate nărui într-o clipită.

Broken Flowers

Filmul îl are în atenția urmăritorilor pe Don, un burlac ce tocmai s-a despărțit de iubita lui, decizând astfel că își a găsi fericirea în singurătate. Deodată acesta primește o scrisoare roz, de la una din fostele lui iubiri, prin care i se spune că are un băiat de 19 ani ce vrea să îl cunoască.

Don voia să își lase trecutul, însă cel ma bun prieten al său îl convinge să își caute fiul. Acesta va începe să facă vizite neanunțate la cele patru foste iubite ale sale și va descoperi unele lucruri ce îl vor afecta enorm.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

The Quick and the Dead

Povestea filmului se bazează pe concursul celor mai rapizi pistolari din Vestul Sălbatic, acolo unde își anunță prezența și Ellen, o fată misterioasă și prea atrăgătoare pentru acest concurs, The Kid, Cort și Herod, primarul orășelului Redemption, locul unde se desfășoară sângeroasa competiție. Acest concurs va scoate la suprafață sentimente pe care nimeni nu știa că le are, Ellen o să aibă o aventură cu The Kid, în timp ce primarul luptă și el pentru un loc în inima femeii.

Însă Ellen vrea să i se facă dreptate pentru acțiunile ei din trecut, așa că se va gândi în continuare la scopul ei.

Citește și: Destinul tragic al unei celebre actrițe. O boală autoimună, trei sarcini pierdute și o hemoragie craniană

Lucruri pe care nu le știți despre Sharon Stone 

Sharon Stone este considerată una dintre cele mai inteligente actrițe de la Hollywood, IQ-ul ei fiind de 154 de puncte, admiratorii ei comparând-o cu Elon Musk al cărui IQ este de 155.

Cu toate că Sharon Stone este o actriță extrem de cunoscută, aceasta a primit premiul pentru Pace pentru implicarea acesteia în conștientizarea oamenilor asupra luptei cu SIDA.

Filmul ,,Basic Instinct" a adus-o pe aceasta în atenția criticilor și a admiratorilor, prima parte, asta deoarece pentru a doua parte a filmului actrița a primit Zmeura de Aur  pentru cea mai slabă prestație a unei actrițe în rol principal. 

Actrița a fost căsătorită de două ori, iar cu toate că nu a putut să își mărească familia pe cale naturală, actrița a decis să adopte 3 băieți. În această perioadă, Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral, după care a fost nevoită să învețe să meargă, să vorbească. Deși ar fi trebuit ca această perioadă din viața ei să fie una liniștită, viața personală a acesteia se destramă, ea și soțul ei au divorțat, iar acesta a dat-o în judecată pentru a obține custodia fiului lor. 

Citește și: A murit de ziua fiicei sale, din cauza unui stimulator cardiac pentru care ar fi plătit mită 3.000 de euro: „După două zile, i l-a schimbat”. Medicul Tesloianu primește acuzații pe bandă rulantă

Surse: Facebook Gentleman Style of Life IIelle.ro, cinemagia.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.