Cine este și câți ani are Ahmet, tatăl lui Ömer, din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine este căsătorit celebrul actor Kaan Çakır!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2023, 11:57
video Foto(5)

Ahmet din serialul Totul pentru familia mea face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai Turciei! Iată cine este soția celebrului Kaan Çakır!

Serialul turcesc Totul pentru familia mea a cucerit telespectatorii încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, datorită unei povești impresionante de viață, dar și cu o distribuție de excepție, formată din mulți actori talentați și carismatici. Printre aceștia se numără și celebrul Kaan Çakır (46 de ani), care se numără printre cei mai apreciați actori ai generației sale. În cei peste douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a reușit să fascineze publicul cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă deosebită.

Dincolo de carieră strălucită, Kaan este un bărbat fericit și împlinit alături de familia lui superbă. 

Cine este și câți ani are Ahmet, tatăl lui Ömer, din serialul Totul pentru familia mea

Kaan Çakır s-a născut în anul 1977, în Istanbul, însă părinții săi provin din Grecia și au emigrat în Turcia cu mulți ani în urmă, unde s-au stabilit definitiv. Tânărul Kaan a primit o educație aleasă alături de fratele lui mai mare, din partea părinților și s-au integrat rapid în societatea turcească.

Kaan Çakır a absolvit Colegiul Istek Foundation Bilge Kaan în anul 1995 și începuse deja să joace în echipa de teatru a școlii. Iar la vârstă majoratului ambițiosul tânăr a fost admis la Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes în anul 1999.

Citește și: Ömer din producția Totul pentru familia mea, în cele mai trăsnite ipostaze alături de colegele sale de platou! „Timp cu familia!” Iată cum a fost surprins chipeșul actor Yiğit Koçak, în spatele camerelor de filmat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 1993 Kaan Çakır a debutat pe platourile de filmare ale serialului Hastane, în care a jucat primul lui rol secundar, care a însemnat primul pas către carieră strălucită de astăzi. Pentru că a dovedit un talent uriaș, Kaan a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme artistice. Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor încă din anul 2019, când a jucat in serialul Mireasa din Istanbul, in rolul Okan, iar de curând acesta a revenit la Kanal D, in producția Totul pentru familia mea, in

care a dat viata personajului Ahmet. 

Dincolo de carieră de succes, Kaan Çakır este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă și unită, alături de soția lui Basak, având o căsnicie de peste 16 ani, iar împreună au un fiu pe nume Ali, în vârstă de 15 ani, care este centrul universului lor. În anul 2011 celebrul actor și soția lui au decis să se mute în Bodrum, pentru a se bucură de o viață liniștită, departe de tumultul din Istanbul.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată în ringul de box! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Yiğit Koçak!