Anca Ciota, interviu de colecție împreună cu mama sa, în cadrul emisiunii ”Teo Show”. Secretele relației lor, dezvăluite de prezentatoare

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 dec 2023, 00:35

Anca Ciota și mama ei au o relație extrem de apropiată și de frumoasă

Sursa: Instagram

Anca Ciota și mama ei au răspuns unor întrebări care au fost difuzate în emisiunea ”Teo Show”, subiectul principal fiind relația dintre ele. Cele două trăiesc din plin relația pe care au construit-o, iar ceea ce este între ele este un model de urmat și în ceea ce privește educația pe care Anca Ciota i-o oferă fiului ei.

Anca Ciota și mama ei au fost de acord cu provocarea emisiunii ”Teo Show” și au răspuns mai multor întrebări. Cum este luna martie, nu există perioadă mai potrivită să vorbească despre relația dintre ele.

Anca Ciota și mama ei răspund întrebărilor emisiunii ”Teo Show”

Anca Ciota și mama ei au o relație extrem de apropiată și de frumoasă, iar prezentatoarea a înțeles și mai bine tot ceea ce aceasta a făcut pentru ea, deoarece, în prezent, are un copil.

Anca Ciota îi va da micuțului Liam cele mai bune sfaturi pe care și ea le-a primit și va încerca, de fiecare dată, ca tot cea ce a văzut frumos la mama ei să aplice și ea, la rândul său.

„Cel mai bun obicei pe care aș vrea ca Liam să îl moștenească de la mama este să fie hotărât, să aibă tăria ei de caracter.

Mama este o persoană atât de puternică și ambițioasă, încât nu îi stă nimic în cale, dacă își propune ceva. Aș vrea ca și fiul meu să fie la fel de puternic și de hotărât”
, a spus Anca Ciota.

Nașterea unui copil este un adevărat motiv de bucurie, iar momentul în care Liam a venit pe lume nu a reprezentat motiv de fericire doar pentru ea, ci și pentru mama ei.

Citește și: Anca Ciota și-a botezat fiul, pe micuțul David Liam. Prezentatoarea de la Kanal D este în culmea fericirii

„Momentul care m-a făcut să fiu cea mai mândră de fiica mea este, bineînțeles, când a devenit mamă. A fost o plăcere pentru noi. Ne-am dorit mult acest moment și mulțumim lui Dumnezeu că suntem bunici!”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult decât atât, mama prezentatoarei este atât de bucuroasă de prezența lui Liam, încât mai vrea un nepot sau, de ce nu, o nepoată.

Anca Ciota, dorită de soție de un milionar american

Cea mai frumoasă amintire pe care cele două au creat-o împreună a avut loc atunci când au plecat într-o excursie, în Statele Unite ale Americii. Crăciunul și Revelionul au fost petrecute în Las Vegas, iar experiența a fost de neuitat.

Mama Ancăi a recunoscut, fără doar și poate, că cea mai inedită experiență din America a avut loc în momentul în care un bărbat foarte bogat și-a exprimat intenția de a o lua de soție pe aceasta. „Am zis « Vai de mine, dar e minoră » ”, a povestit mama prezentatoarei.

Citește și: Ce mănâncă Anca Ciota în fiecare zi pentru a reveni la silueta dinainte de sarcină. Alimentul pe care îl consumă cu sfințenie

Anca Ciota a recunoscut că îi plăcea să ia bijuteriile mamei și să le poarte și se pare că de la ea a moștenit pasiunea pentru modă și pentru bun gust.