Coliere cu pandantiv: Un accesoriu versatil

Author: Diana Tilă

Pandantivele oferă un aer interesant oricărui colier și, sincer acum, ce rost are să porți un lănțișor simplu, dacă nu există și un pandantiv asociat acestuia? Un pandantiv poate completa într-un mod estetic imaginea unei femei, fiind o modalitate excelentă de a exprima stilul personal și a aduce un plus de accent fiecărei ținute. Deși pandantivele sunt elemente decorative independente, în asociere cu lănțișoarele se pot transforma în accesorii extrem de chic și feminine. 

Și tocmai versatilitatea colierelor cu pandantiv le fac bijuteriile perfecte pentru fiecare femeie, indiferent de stilul vestimentar abordat sau de ocazie. Iată cât este de simplu să asortezi un colier cu pandantiv, oricare ar fi ținutele pe care le porți! 

Colier cu pandantiv în ținute casual 

De cele mai multe ori, cele mai simple modele de coliere sunt cele care arată perfect. Este o abordare clasică a modei de zi cu zi cu care nu poți da greș. Desigur, o ținută complet casual înseamnă să-ți asumi riscul ca ținuta să devină oarecum plictisitoare. Însă pentru a te asigura că acest lucru nu se întâmplă, vei avea nevoie de ajutorul unui minunat colier cu pandantiv. 

Alege un colier Pandora și asortează-l cu tricoul tău preferat, într-o ținută casual cu jeans. Desigur, va trebui să te asiguri că nuanțele pieselor vestimentare și ale colierului se complimentează reciproc. Chiar dacă pattern-urile sunt ușor distincte, această asociere nu va face decât să creeze textură și profunzime unui outfit care ar fi putut fi banal fără prezența unei astfel de bijuterii. 

Colier cu pandantiv în ținute formale 

Nu ești sigură dacă noul tău colier cu pandantiv se va potrivi cu o ținută formală și ți se pare mult prea strălucitor? Ei bine, nu ar trebui să te gândești nici măcar o secundă la acest aspect, întrucât coliere cu pandantiv sunt un plus elegant pentru un blazer formal sau pentru o rochie office perfect croită. Din nou, este important să te concentrezi pe conceptul de culoare și pe texturile folosite. 

Dacă ținuta ta office este una simplă și aparent banală, un lănțișor cu pandantiv ar putea fi acea piesă lipsă din outfit. Acest lucru nu va face decât să demonstreze că te preocupă aspectul feminin, indiferent de rigurozitatea care definește stilul formal. Indiferent de piesele vestimentare abordate într-o ținută office sau business, un astfel de accesoriu va avea un impact puternic asupra a ceea ce dorești să transmiți. 

Colier cu pandantiv în ținute elegante  

Urmează să onorezi un eveniment important? Participi la o piesă grandioasă de teatru sau urmează să ai o întâlnire romantică? Participi la o petrecere de tip cocktail sau la o nuntă grandioasă? Ai primit o invitație la o gală de mare anvergură? Indiferent de ocazie, un colier cu pandantiv se va dovedi a fi una dintre cele mai inspirate alegeri în materie de bijuterii. 

Toți cei din jur vor remarca doza de feminitate și rafinament suplimentară pe care această bijuterie o va aduce rochiei tale elegante de seară, cu atât mai mult dacă vei opta pentru un colier strălucitor, care să întoarcă toate privirile. 

Nu mai încape vorbă că un colier cu pandantiv nu ar fi una dintre cele mai versatile bijuterii pe care le poți purta, așa că nu ezita să investești și tu într-un astfel de accesoriu, pe care să-l adaugi în cutia ta de bijuterii. Distractiv, feminin și atrăgător, colierul cu pandantiv este o piesă minunată, cu care vei reuși întotdeauna să te faci remarcată, fie că porți tricou și jeanși sau o rochie elegantă și pantofi cu toc! 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.