Cristina și Radu, la un pas de a lua o decizie dureroasă! „Nu știu ce mai simt în legătură cu noi doi!” Aflați ce se va întâmpla cu relația lor, joi, 23 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 22 mar 2023, 19:06

Cristina și Radu izbucnesc în lacrimi amare, simțind că relația lor se apropie de final! „Probleme astea au apărut pe drumul spre casă!” Cei doi concurenți vor scoate la iveală detalii uluitoare din culisele poveștii lor! Aflați ce aspect din trecutul Cristinei l-a bulversat iremediabil pe Radu!

Săptămâna continuă în Casa iubirii cu o atmosfera tensionată, deoarece Cristina și Radu vor continuă să își aducă reproșuri și vor face din ce în ce mai multe dezvăluiri uluitoare din culisele relației lor. Întrebați ce anume i-a adus în acest stadiu trist deși păreau că se plac și se iubesc mult, Cristina și Radu vor face afirmații halucinante. Cel care va șoca prin răspunsul lui va fi Radu, care va recunoaște faptul că relația lor a început să se deterioreze după acel date deoarece atunci a aflat un aspect din viață partenerei lui peste care nu reușește să

treacă.

Cristina și Radu, la un pas de a lua o decizie radicală! „Nu știu ce mai simt în legătură cu noi doi!”

În ediția de joi, 23 martie, în Casa iubirii lucrurile se vor precipita și mai mult în ceea ce privește relația dintre Cristina și Radu, care vor ajunge din ce în ce mai aproape de despărțire.

Afirmațiile lui Radu o vor face pe Cristina să izbucnească în lacrimi la un moment dat iar colegele ei vor sări să o consoleze. Deranjată de atitudinea lui Radu, Bianca îi va cere să spună ceva pentru a o liniști pe iubita lui, însă tânărul va fi și mai debusolat.

Bianca: Zi, te rog, ceva, Radu! Te rog!

Radu: Nu știu ce să mai zic, Bbianca! Nu știu ce mai simt în legătură cu noi doi! Pentru că în ultimul timp toate tensiunile astea dintre noi doi și-au

pus foarte mult accentul și pe mine și ea!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina: Problemele astea au apărut pe drumul spre casă!

Radu: Vreau doar să spun un singur lucru! Într-adevăr... că să pot să confirm odată pentru totdeauna! Recunosc! Aveți cuvântul meu de onoare că ceea ce urmează să spun acum este real! M-am zbătut tot weekendul după date în legătură cu acest aspect! L-am tot calculat, l-am tot analizat, l-am tot dezbătut în toate părțile, crede-mă... mă sufoc!

Citește și: Bianca a dat cărțile pe față și a spus tot ceea ce gândește despre Robert! Concurentul a declanșat un atac furibund la adresa Biancăi! „Mihaela e la cer și tu la pământ!” Iată cum a reacționat Alexandru!

Citește și: Cristina și Radu, primul mare impas în cuplu! Concurenta se teme ca povestea lor de iubire să nu ajungă la final! „Am simțit un gol în suflet, dacă am văzut ca te comporți după date atât de rece!” Iată ce anume s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți!