Top 4 telenovele turcești de dragoste care te vor face să plângi

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 dec 2023, 04:30

Top 4 telenovele turcești de dragoste care te vor face să plângi

Sursa: unsplash

Telenovelele turcești au început să fie foarte îndrăgite de oamenii de pe întreg globul, iar acestea sunt câteva povești turcești de dragoste care te vor face să plângi.

De-a lungul anilor, românii au început să fie mai atrași de telenovelele turcești, în special cele de dragoste, poveștile fiind foarte emoționante, dar și imprevizibile. Iată care sunt telenovelele turcești ce te vor face să plângi.

Citește și: Care sunt cei mai bogați actori din Turcia! Cine se află în fruntea clasamentului! Iată cine încasează în prezent cele mai mari sume de bani!

Top 4 telenovele turcești de dragoste

Cesur Ve Güzel

Serialul turcesc spune povestea imposibilă de dragoste dintre Suhan și Cesur. Cei doi sunt prinși între războiul familiilor lor, conflict ce a început cu ani în urmă, când tatăl și bunicii lui Cesur au fost uciși de Tahsin Korludag, tatăl frumoasei Suhan. Acest tragic eveniment a cauzat ca mama lui Cesur să intre într-o stare de depresie.

Cu toate că dragostea ar trebui să fie pe primul loc, răzbunarea pentru familie va fi cu mai importantă. Planul lui Cesur de răzbunare era să îl rănească pe dușmanul său cel mai mare unde știa că o să doară mai tare, însă dragostea îi pune piedici.

Gecenin Kralicesi

Selin este fiica unei franțuzoaice și a unui turc, însă aceasta locuiește în Franța alături de mama ei, până când totul se va schimba. Într-o

zi, ea se întâlnește cu Kartal, un tânăr frumos, care a venit în Franța pentru a rezolva câteva afaceri pe care le avea. Cei doi se îndrăgostesc și petrec câteva zile împreună, până când bărbatul îi spune că trebuie să se întoarcă în Turcia pentru a rezolva câteva probleme urgente. De fapt, Kartal este deja căsătorit, acesta vrea să divorțeze, dar soția lui nu își dorește să renunțe la iubirea lui.
Ea încearcă să se sinucidă atunci când este declarat divorțul, însă în aceeași perioadă, Selin descoperă că este însărcinată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yasak Elma

Yildiz și Zeynep sunt surorile în jurul cărora se construiește povestea, iar cele două au caractere foarte diferite. Una dintre fete vrea să muncească pentru ceea ce își dorește, în timp ce cealaltă preferă să se căsătorească cu un bărbat bogat ce îi poate viața un adevărat basm. Viața celor două este dată peste cap din momentul în care Ender, o femeie de afaceri de succes, o întâlnește pe Yildiz, se naște competiția pentru câștigarea poziției sociale, dar și lupta pentru dragostea adevărată.

O propunere indecentă va schimba radical viața uneia dintre surori.

Citește și: Cine sunt cei mai populari actori din telenovele turcești. Iată serialele turcești pe care le poți vedea la Kanal D

Serialul Totul pentru familia mea va avea noi zile de difuzare 

Începând cu data de 27 martie, telespectatorii vor putea urmări serialul ,,Totul pentru familia mea" doar în serile de luni și marți, de la ora 20:00, pentru ca în zilele de miercuri până sâmbătă spectatorii să se poată bucura de revenirea serialului Prețul fericiri, cu noi episoade emoționante și captivante.

Serialul Totul pentru familia mea spune povestea emoționantă a patru frați ce rămân fără părinți de la o vârstă foarte fragedă, după o serie de evenimente tragice. La baza acestor evenimente traumatizante se află Afik Atakul, un bărbat ce le va influența viața copiilor din foarte multe puncte de vedere. 

Kadir este fratele cel mare, în vârstă de 19 ani și va începe să fie un părinte pentru cei trei frați ai lui, acesta le va pune fericirea și viitorul celor trei suflete mai presus de orice. Din nefericire, viața le pune în cale multe piedici ce le va pune la încercare iubirea, puterea și susținerea. În final, iubirea pe care şi-o poartă şi amintirea vie a părinților îi vor ajuta pe cei patru fraţi să treacă prin toate încercările. 

Citește și: Top 6 cele mai frumoase seriale turcești de dragoste din toate timpurile. Serialele ce au apărut la Kanal D sunt pe primele locuri

Sursa: cinemagia.ro

 

Taguri: