În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi, în pericol de moarte! Ömer este pe cale să își piardă bunica!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2023, 00:30
video Foto(8)

Astăzi, în serialul Totul pentru familia mea: Bunica Sevgi va încerca din răsputeri să reziste, însă Sevval are de gând să îi grăbească sfârșitul! Aflați ce se va petrece la conacul familiei Yilmaz! „În sfârșit, toată lumea e mulțumită!”

Producția Totul pentru familia mea a cucerit publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și continuă să fascineze cu noi momente emoționante, situații impresionante inspirate din viața reală și evenimente dramatice, prin care trec personajele principale. Frații Eren se vor confrunta cu noi obstacole și necazuri amare, în ciuda tuturor eforturilor depuse pentru a încerca să iasă din vâltoarea vieții.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi, în pericol de moarte

În noul episod din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, cei trei frați Eren vor trece prin noi momente dificile și răsturnări neașteptate de situație, după ce au aflat detalii șocante despre adevărată familie a lui Omer. Între timp, la Colegiul Ataman, colegii de liceu ai lui Omer află că acesta face parte din familia Yilmaz. Susen încearcă să se apropie din ce în ce mai mult de partenerul ei și îl întreabă câți frați are în prezent, iar tânărul îi include la numărătoare și pe Sarp și Yasmin, în ciuda aversiunii lor față de el.

Pe de altă parte, Ahmet va veni în cartierul în care locuiesc Omer și frații săi, pentru a-i reproșa tânărul că a intentat fără să îl anunțe un proces de paternitate. Șocat de cele aflate, Omer va încerca să îi spună adevăratului său tată faptul că nu știe despre ce anume este vorba, însă Ahmet îi va demonstra că pe hârtie apare numele unchiului său, Orhan Eren.

„Mi-ai intentat proces de paternitate! Uite, aia e semnătură unchiului tău! Ce fel de familie sunteți voi?”, spune Ahmet.

Între timp, Aybike va suferi cumplit în clipă în care îl va vedea pe Berk, fostul ei iubit, țînându-se de mâna cu Leyla, sora lui Tolga. Vizibil afectată de cele întâmplate, Aybike va decide să îl uite definitiv pe Berk și îl va ura teribil pentru gestul lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, marcată profund de moartea celui mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Yıldız Kültür, la înmormântarea soțului ei!

Doruk va încerca să o determine pe mama lui să se revanșeze față de Asiye, după ce îi va frânge inima din nou. Însă Nebahat are de gând să o îndepărteze cu orice preț pe Asiye din viața fiului ei, considerând că tânărul trebuie să își întâlnească o fată din aceeași clasă socială.

Între timp, Sevval își va continua planul diabolic de a o elimina cât mai curând pe soacră ei, Sevgi din familie, pentru că averea bătrânei să nu ajungă în posesia lui Omer.

Bătrâna va încerca din răsputeri să reziste, însă în cele din urmă va ajunge în pericol de moarte.

„În sfârșit, toată lumea e mulțumită, dna Sevgi! Ești un om liber!”, spune Sevval.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, un nou succes uluitor! Iată unde va fi prezent carismaticul actor Yiğit Koçak, la sfârșitul lunii martie! Ce mesaj de senzație le-a transmis fanilor săi!