Destin sau voință - Cum poți schimba traiectoria vieții atunci când vrei să fii împlinită ca femeie?

Author: Lavinia Medrea

Probabil că deseori ai auzit în cercul tău de prietene sau cunoștințe discuții despre creionarea unei alte traiectorii în viață. Problema intervine atunci când, deși există voință și ambiție, nu se găsesc metodele potrivite pentru a face schimbarea dorită.

Dacă te regăsești în această descriere și consideri că este momentul pentru o schimbare, atunci rândurile următoare sunt pentru tine.

Ce lucruri noi poți face în viața ta pentru a fi o femeie mulțumită și a trăi frumos

  • Adoptă un stil de viață sănătos

Este cert faptul că, fără o schimbare majoră la momentul potrivit, lucrurile nu se pot îmbunătăți. Poți începe prin a adopta un nou stil de viață, diferit față de cel prezent. Dacă până de curând îți plăcea să mănânci dezordonat sau să nu dormi suficiente ore, este momentul ca aceste lucruri să fie total schimbate. Consumul zilnic de fructe și legume, somnul de cel puțin 8 ore pe noapte și activități sportive regulate pot fi parte dintr-un stil de viață sănătos și satisfăcător. Schimbările se vor vedea destul de repede, mai ales la nivel mental și vor reprezenta primii pași pentru mulțumirea de sine, ca femeie.

  • Schimbă jobul dacă nu îți mai aduce satisfacții

Joburile de birou și activitățile zilnice puse pe repeat pot genera așa-numitele “probleme existențiale”, la un moment dat. Dacă nu mai găsești răspunsuri la întrebări precum “de ce fac asta?”, “de ce nu avansez în carieră?” sau “de ce câștig atât de puțin?”, atunci este clar momentul oportun să cauți ceva mai bun. 

Ar putea să te tenteze angajările în videochat, la Gloria-agency.ro, locul unde poți cunoaște oameni noi și totodată performanța bine plătită.

  • Apucă-te de yoga

Sportul face bine întregului organism și aduce satisfacții uimitoare, dacă se desfășoară periodic. Sunt multe femei care au reușit să își schimbe viața cu ajutorul activităților de acest gen, printre care și yoga. 

Cu efort fizic redus, yoga poate reprezenta punctul de pornire spre o viață armonioasă și împlinită. Este esențial să înțelegi scopul acestei activități și să te bucuri din plin de momentele de relaxare.

  • Citește mai mult

Lectura zilnică îmbunătățește funcționalitățile creierului și ajută la crearea unor relații sociale mult mai bune, potrivit studiilor. O oră de citit în fiecare zi te poate ajuta mai mult decât crezi, având în vedere că este un “obicei” sănătos.

În plus, poți căpăta vaste cunoștințe, din diferite domenii, și chiar răspunsuri la întrebări pe care poate nu le-ai dat de cap până în prezent. Cu siguranță că această îndeletnicire te va ajuta pe viitor, în luarea unor eventuale decizii în viață.

Așadar, schimbările în bine nu pot decât să vină atunci când voința este de partea ta. Un job la care să vii cu plăcere, un stil de viață sănătos și moderat, plus activități sportive periodice pot îmbunătăți calitatea vieții și te pot pune pe picioare atunci când vrei cu adevărat să o iei de la capăt.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.