3 schimbări legate de transport pe care să le faci în sezonul cald

Author: Lavinia Medrea

Odată cu venirea sezonului cald există o serie de schimbări pe care suntem nevoiți să le facem în ceea ce privește transportul prin oraș. Zilele devin mai lungi și mai toride și trebuie să găsim modalitatea potrivită fiecăruia dintre noi pentru a ne adapta acestor schimbări. Pentru deplasarea prin oraș, la muncă sau la școală, există o mulțime de modalități pe care să le punem în practică.

Iată 3 modalități prin care să îmbunătățești deplasarea în sezonul cald

  1.     Bicicleta

Bicicleta este un accesoriu extrem de util ce îți poate fi de foarte mare folos odată cu venirea primăverii. Ce poate fi mai frumos decât să îți începi dimineața cu o plimbare spre birou în timp ce te bucuri și de vremea caldă de afară? Dă skip și traficului intens de dimineață și relaxează-te alunecând pe străduțele orașului tău. Acesta este un mod extrem de bun de a-ți pune corpul în mișcare, pregătindu-te pentru o zi dinamică, plină de activități.

  1.     Trotinetele electrice

Ești un împătimit al noilor gadgeturi și vrei să fii mereu în pas cu moda? Ei bine, trotinetele electrice sunt cel mai în vogă mijloc de deplasare prin oraș la momentul actual. Ele te pot ajuta să ajungi rapid și într-un mod distractiv dintr-un loc în altul și cu minimul de efort. Te poți strecura cu ușurință prin traficul de la orele de vârf, reușind să răzbești printre cobile interminabile de la semafoare. Nu uita că acest mijloc de transport este și prietenos cu mediul înconjurător, energia electrică fiind tot mai populară în rândul autovehiculelor, iar acest sistem de alimentare fiind tot mai încurajat de conducătorii localităților. Sursele de alimentare pentru trotinete și biciclete electrice sunt tot mai des întâlnite și devin din ce în ce mai numeroase.

  1.     Dotările mașinii tale

Dacă totuși preferi să nu renunți la confort și să alegi mașina, echipeaz-o potrivit vremii! Alege niște anvelope de vară de calitate, care să facă deplasarea pe asfaltul încins mai facilă. Intră pe site-ul anvelino.ro și alege perechile care se potrivesc gusturilor tale. Acolo găsești toate detaliile care te interesează pentru a lua cea mai bună decizie. Tot la capitolul dotări ale automobilului, fii atent la funcția de climă pe care o ai. Aceasta trebuie să funcționeze corect pentru a-ți asigura tot confortul pe durata deplasărilor în zilele călduroase de vară.

Așadar, ține cont de aceste sfaturi enumerate mai sus și bucură-te de sosirea zilelor calde în orașul tău. Învață să te bucuri de vremea plăcută  în orice moment al zilei, oricând ai ocazia. De multe ori tindem să ne grăbim și să uităm de frumusețea momentului, de tot ce ne înconjoară. Începe-ți ziua cu o doză de vitamina D și fii mai prezent în drumul spre activitățile zilnice. Admiră peisajul urban și simte razele de soare pe fața ta. Indiferent de ce mijloc de transport alegi, optează să-ți începi ziua cu o doză de energie pozitivă și astfel plimbările prin oraș vor deveni minunate.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.