Mihaela și Robert, prima escapadă romantică! „Ești pregătită să ne luăm zborul?” Cei doi concurenți îl vor critica aspru pe Marinel! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, miercuri, 29 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 mar 2023, 21:29
video Foto(5)

Răsturnare spectaculoasă de situație în Casa iubirii, miercuri, 29 martie! Mihaela și Robert, prima întâlnire romantică în afara platourilor de filmare! Concurenta va lansa replici dure la adresa lui Marinel! „Când ai avut ocazia m-ai atacat!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de clipe romantice, dar și de răsturnări uluitoare de situație, care îi pun la grele încercări mai ales pe cei care au deja o relație. În ediția de marți, băieții au fost luați prin surprindere de apariția unei noi concurente, Erisa, care a venit să îl cunoască mai bine pe Marinel, pe care l-a plăcut din prima clipă în care l-a văzut la televizor.

Miercuri, Mihaela și Robert vor avea un prim date în afară platourilor de filmare și se vor bucură unul de celălalt într-un parc de distracții.

Mihaela și Robert, prima escapadă romantică! „Ești pregătită să ne luăm zborul?” Cei doi concurenți îl vor critica aspru pe Marinel

În ediția de miercuri, 29 martie, în Casa iubirii, va pluti mai întâi o atmosfera romantică însă apoi se vor iscă noi tensiuni.

De curând, Robert și-a îndreptat atenția către Mihaela, pe care de altfel a și protejat-o de fiecare dată când a ajuns în pericol de eliminare. În cele din urmă, cei doi concurenți au acceptat să meargă împreună la o prima întâlnire în afară platourilor de filmare, pentru a încerca să se cunoască mai bine.

Mihaela și Robert au ajuns într-un parc de distracții din București, acolo unde s-au bucurat de câteva ore de pomină, în care s-au bucurat să afle lucruri noi unul despre altul și chiar să se apropie din ce în ce

mai mult, consolidând relația de prietenie frumoasă ce s-a legat între ei de ceva timp încoace.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odată cu revenirea lor în Casa iubirii, Andreea Mantea a încercat să îi întrebe ce anume au discutat în mașină atunci când au fost camerele închise, despre ceilalți concurenți. Deși inițial nu au vrut să dezvăluie despre ce anume au vorbit în mașină, în cele din urmă, Mihaela a recunoscut că i-a adus un val de critici lui Marinel, deoarece tânărul i-a provocat multă suferință până acum în cadrul emisiunii.

Citește și: Erisa este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa brunetă a venit să îl cunoască mai bine pe Marinel! Iată cum a reacționat concurentul! „Îmi place vocea ta!”

Citește și: S-a rupt lanțul de prietenie dintre Bianca și Nona. Andreea Mantea încearcă să afle care este, de fapt, motivul disputei dintre cele două concurente: ”Cum vor fi lucrurile de acum încolo”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.