„M-am întâlnit cu tatăl meu, într-o pușcărie”. Carmen de la Sălciua a făcut mai multe dezvăluiri emoționante despre relația cu tatăl ei, după ce nu și-au vorbit cinci ani

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 mar 2023, 22:53

După separarea de fosta soție, bărbatul a plecat din județul Alba, în Timișoara, unde a început un nou capitol al vieții sale

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua și tatăl ei nu și-au vorbit cinci ani de zile și, de curând, artista a vorbit despre ceea ce se întâmplă între ei. În cadrul unui interviu, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri emoționante.

Carmen de la Sălciua a trecut prin momente grele în copilărie, atunci când părinții săi au decis să divorțeze. La acea vreme, artista și sora ei au ales să stea cu mama lor, iar anii au trecut, iar aceștia nu și-au vorbit o bună perioadă de timp.

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri emoționante despre relația cu tatăl ei

După separarea de fosta soție, bărbatul a plecat din județul Alba, în Timișoara, unde a început un nou capitol al vieții sale.

Această schimbare a avut loc în momentul în care Carmen de la Sălciua era în primul an de liceu și, de atunci, timp de cinci ani, nu au mai vorbit unul cu altul.

După cinci ani, artista a aflat că tatăl ei a intrat la pușcărie, deoarece nu plătise pensie alimentară nici pentru ea, nici pentru sora ei. Cu toate acestea, artista nu a fost supărată pentru situația financiară și a mers să îl vadă, deoarece încă îl vedea ca pe tatăl ei.

„Nu am mai discutat cu el cinci ani de zile. S-a terminat divorțul, el a plecat la Timișoara. M-am întâlnit cu tatăl meu după vreo cinci ani, într-o pușcărie. El intrase în pușcărie, pentru că justiția s-a autosesizat, că nu plătise pensia alimentară.

Citește și: Aflată în mașină, Carmen de la Sălciua a observat ceva inedit și le-a cerut părerea fanilor: „E de bine sau de rău?”

Eu, când am aflat, atunci mi-au revenit sentimentele. El, întotdeauna, fusese tatăl meu, dar, când am aflat treaba asta, oarecum s-au amplificat”, a povestit aceasta, în cadrul unui interviu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Carmen de la Sălciua și mama ei s-au resemnat

Carmen de la Sălciua și mama ei au lăsat timpul să închidă rănile, iar artista îl vizitează destul de des. Aceasta nu este supărată pentru ceea ce s-a întâmplat, i-a mai dat o șansă și este mai fericită ca niciodată cu această alegere.

„Nu am ținut legătura o perioadă, dar, acum, ținem legătura și cu tatăl nostru foarte des.

Vorbim la telefon și chiar ne vizităm. El locuiește în Timișoara, dar mai vine și el acasă, aici, la Sălciua, ne vizităm când putem. Când suntem noi la Timișoara, mergem noi la el, când vine el aici, ne vedem, vorbim des la telefon.

Citește și: „Ce-o fi de lumea asta?” Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant pe o rețea de socializare. Ce le-a transmis artista fanilor săi

Tata cu mama noastră au o relație bună acum. Au trecut atâția ani de când s-a produs separarea lor, rănile sunt deja vindecate, așa cum e și normal. Până la urmă asta e, dacă doi oameni nu se mai înțeleg, asta nu înseamnă că trebuie să se urască” a declarat Carmen de la Sălciua, pentru spynews.ro.