Păcăleală de 1 aprilie 2023: Ce mesaje amuzante le poți trimite prietenilor tăi pentru a te amuza teribil

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 31 mar 2023, 14:42
Ce mesaje amuzante le poți trimite prietenilor tăi pentru a te amuza teribil
Sursa: freepik

Păcăleală de 1 aprilie 2023. Ziua Păcălelilor este celebrată anual la data de 1 aprilie, iar oamenii îl consideră momentul ideal pentru a se amuza pe seama prietenilor lor.

Păcăleală de 1 aprilie 2023. Ziua Păcălelilor are o strânsă legătură cu schimbarea calendarului iulian cu calendarul gregorian. 1 Aprilie era considerată ziua Anului Nou, iar în acea perioadă se ofereau cadouri hazlii, iar după ce ziua Anului Nou s-a schimbat, tradiția a rămas.

Citește și: Luna Nouă aprilie 2023: Zodiile care au parte de o surpriză în viața lor

Păcăleală de 1 aprilie 2023. Ce mesaje amuzante le poți trimite prietenilor tăi

Prietenii tăi nu se vor aștepta la o farsă din partea voastră, iar aceasta este cea mai frumoasă parte din Ziua Păcălelilor. Pentru a le pune un zâmbet pe față, dar și pentru a le da o stare de bine pentru o lungă perioadă, acestea sunt cele mai amuzante mesaje pe care să le trimiți persoanelor din jurul tău.

Pentru că eşti unul dintre prietenii mei buni îţi trimit şi ţie acest mesaj să te anunţ că mâine mă mut la casă în Canada alături de alte neamuri ale mele. Dacă doreşti săptămâna asta ne putem întâlni pentru a ne lua la revedere.

Iubitule, m-a sunat mama … S-a saturat de stat singură și vrea să vină la noi. Nu stă mult … câteva luni doar.

Oricum ţie îţi place să dormi pe jos. Te sărut. Vorbim mai multe când vii acasă.

Buna, sunt Ioana, noua asistentă a domnului director. Dom’ Director m-a rugat să îți comunic că nu mai are nevoie de serviciile tale. Îi pare rău că nu a putut să îți spună el asta, dar este foarte ocupat aşa cum bine știi. Îmi pare rău și aș vrea să știi că nu este nimic personal.

Sunt sigură ca o să te descurci. Pa.

Ştiam ca îţi doreşti o mașină nouă, așa că … ai primit-o de 1 Aprilie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am auzit la ştiri ca a fost găsit un bărbat la grădina zoologica dezbrăcat, foarte urat cu spume la gură şi imediat m-am gândit sa te întreb daca eşti bine! Aştept răspuns!

Sunt singură pe întuneric și mi-e frică de mor. Te rog frumos, sună-mă să-ți aud vocea și să știu că de fapt BABAU nu e aici în cameră.

Iubitul meu drag, doresc să-ți dau o veste: SUNT ÎNSĂRCINATĂ cu noi atribuții la serviciu.

Sper să-mi dea și mărire de salariu!

Citește și: Farse de 1 aprilie 2023 pentru prieteni: Cele mai amuzante păcăleli

Păcăleală de 1 aprilie 2023. Cum a apărut această tradiție?

Toată lumea știe că Ziua Păcălelilor este sărbătorită la data de 1 aprilie, însă motivul pentru care este celebrată în această zi nu este așa de cunoscut. Cea mai cunoscută ipoteză pentru care Ziua Păcălelilor este celebrată la data de 1 aprilie are legătură  cu schimbarea calendarului iulian cu cel gregorian în Franţa, anul 1582.

În calendarul iulian, la data de 1 aprilie se sărbătorea Anul Nou, iar după trecerea la calendarul gregorian, oamenii nu se puteau obișnui cu această schimbare. Oamenii ce sărbătoreau Noul An la data de 1 aprilie erau numiți „nebuni de aprilie”, iar de-a lungul timpului, oamenii au început să trimită mesaje amuzante de Anul Nou, făceau farse și chiar își ofereau cadouri amuzante.

Citește și: Tradiții de 1 aprilie 2023: Ce trebuie să faci în această zi pentru a avea noroc toată lună?  

Sursa: ziarulunirea.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.