Sâmbătă, de la ora 15:00, in ”ROventura”, Cluj, oraș de poveste

Autor: Madalina Maftei
video Foto(7)

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, emisiunea ”ROventura” ne invita să ne întoarcem, pe plaiuri Clujene.

“Lung îi drumul Clujului, dar mai lung e-al dorului”, bine zice versul din folclorul românesc, pentru că dorul de Ardeal ne-a făcut să revenim, iată, prin intermediul ”ROventura”, după 3 ani,  în orașul de la poalele Feleacului. Oraș cosmopolit, Clujul a devenit o destinație perfectă pentru iubitorii de city break din întreaga lume, iar George Mihai și Andreea Străvoiu ne invită să-i descoperiți farmecul, dar și să facem cunoștință cu câțiva dintre oamenii care sfințesc locul.

Citește și: Harta turistică a României: Locurile din țară pe care trebuie neapărat să le vezi cel puțin o dată în viață

Cluj Napoca e considerat orașul cu cel mai bun nivel de trai din România, printre cele mai sigure aglomerări urbane din Europa, dar, în ultimii ani, și unul dintre cele mai vizitate orașe din țară.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odată ce coborâm în inima orașului, simțim mai bine pulsul Clujului și ne bucurăm ochii cu mozaicul arhitectural ce înconjoară Piața Unirii pentru ca, după o fabuloasă plimbare prin oraș, să ne oprim să degustam bucatele ardelenești.

Casa fripturilor suculente, generoase și gătite ca la carte este locul în care își găsesc pofticioșii răsfățul și poftele împlinirea. Ne vom bucura de o experiență gastronomică desăvârșită chiar în inima Transilvaniei și asta nu e tot.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, La pas prin Țara Bârsei