Pantofi sport și teniși care se poartă în 2023. Tendințe în materie de încălțăminte

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 05 ian 2024, 09:55

Pantofi sport și teniși care se poartă în 2023

Sursa: freepik.com

Modele de pantofi sport pe care trebuie să le ai în garderobă în 2023. Adidași, teniși sau espadrile la modă în sezonul primăvară-vară.

 Tendințele în materie de încălțăminte 2023 au fost stabilite de către designeri, iar modele must-have ale sezonului primăvară- vară au ajuns deja pe rafturile magazinelor, dar și pe site-urile online de fashion care pun la dispoziția pasionaților de modă cele mai noi modele de pantofi, în trend anul acesta.

Modele de pantofi sport care se poartă în 2023

Tendințele în materie de încălțăminte 2023 oferă un sortiment interesant de opțiuni practice și minimaliste, de la pantofii Mary Jane cu barete în jurul gleznelor, balerini comozi și versatili, espadrile flatform sau cu talpă înaltă, până la sneakersi și teniși brodați, toate aceste modele se poartă în 2023.

Flatform, cu talpă plată, sau wedge pantofii sport și tenișii rămân în tendințele sezonului primăvară-vară și în  2023. Pentru cele mai noi modele de încălțăminte sport pentru damă găsiți oferta de pe Fashion Days în magazinul online. 

Pantofi sport și sneakers la modă în 2023 

Din piele naturală, piele întoarsă sau material textil, pantofii sport, adidașii sau sneakerșii rămân la mare căutare în 2023. Aceștia reprezintă alegerea perfectă care completează un outfit smart casual și pot fi purtați atât cu o pereche de jeanși, dar se potrivesc de minune și la rochii și fuste casual. 

Pantofii sport și adidașii sunt extrem de versatili și au devenit o piesă indispensabila, ușor de purtat și accesorizat în viața de zi cu zi și nu doar în sălile de sport sau la activități sportive. 

Tenișii rămân în tendințe în sezonul primăvară - vară 2023 

Albi, colorați, cu sau fără șiret, din piele sau din pânză, tenișii nu trebuie să vă lipsească sezonul acesta din garderobă. Deși au fost creat inițial pentru bărbații, tenișii au devenit extrem de populari și sunt purtați în prezent atât de copii, cât și de femei. O pereche de teniși de calitate va da strălucire unei ținute retro și vă va scoate cu siguranță în evidență. Pentru modele clasice de teniși, dar și deosebite, cu broderie și cusături contrastante vizitați site-ul Fashion Days, care oferă reduceri în perioada de Paște. 

Și mirii nonconformiști pot alege de aici o pereche de teniși sau sneakerși cu care să își completeze ținuta și cu care să-și surprindă invitații într-una dintre cele mai importante zile din viața lor. 

Ce tricouri se poartă în 2023 

Cu mânecă scurtă, medie sau fără mâneci, tricoul reprezintă o piesă de bază în garderoba oricărei femei. Versatil și ușor de purtat, această piesă vestimentară se asortează cu ușurință la orice outfit. Un tricou bine ales îți poate scoate ținuta din anonimat în sezonul acesta. Potrivit designerilor, tricourile cu imprimeuri colorate sunt în tendințe în anul 2023. 

Consultați ofertele de la Fashion Days și veți găsi și o gamă variată de tricouri în tendințe în 2023, cele mai noi colecții de la branduri de top la prețuri accesibile. 

Gama de culori care se poartă în materie vestimentară anul acesta este una foarte variată și cuprinde verde, albastru, roz deschis, rosu, violet – lavandă, galben, portocaliu și bineînțeles culoarea anului 2023 aleasă de Institutul Pantone și anume Viva Magenta, o culoare vibrantă care reprezintă optimismul și bucuria.