Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Hicran, tot mai sustinuta la conac

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 08 ian 2024, 00:25
video Foto(10)

Evenimente neasteptate vor avea loc, in aceasta seara, de la ora 18:00, intr-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Momente surprinzatoare, incarcate de emotie, se vor derula in aceasta seara, de la ora 18:00, intr-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Citește și: Program Kanal D2: Lista completă a emisiunilor și serialelor difuzate

Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Hicran, tot mai sustinuta la conac

Miracolul la care au asistat cu totii, atunci cand Melek a inceput din nou sa vorbeasca, dupa ani buni, l-a determinat pe Emre sa isi retraga decizia luata in ceea ce priveste plecare bonei Hicran, din conac.

In plus, Yeliz a decis sa-si tina <dusmanul> aproape, si a intervenit chiar ea in fata logodnicului sau. In fapt, planul de razbunare al ambitioasei Yeliz continua.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum găsiți Kanal D2 în grila de programe TV. Tot ce trebuie să știți despre cel mai nou post de televiziune din România!

Aflata in vizita, Nurten, matusa lui Emre, este placut impresionata de iubirea pe care i-o arata Hicran nepoatei sale, Melek, si sustine ca cele doua ar trebui sa ramana mereu impreuna. Nurten a remarcat si ea efectul benefic pe care-l are Hicran asupra micutei Melek si se teme ca daca bona va pleca de langa nepoata ei, aceasta se va cufunda din nou, in tacere.

Hicran este surprinsa sa afle ca Emre a <recompensat-o> pentru grija fata de Melek, iar reactia frumoasei fete va soca. Hicran si Emre nu banuiesc ca in spatele neintelegerilor care vor aparea intre ei se afla, nimeni alta decat Yeliz.

Nu ratati, astazi, de la ora 18:00, un nou episod din “Instinct de mama”, numai la Kanal D2.

Citește și: “Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2