LIVE UPDATE Ziua 411 de război în Ucraina: Va avea loc prima vizită oficială în India a unui oficial ucrainean, de când războiul a început. Armata rusă a continuat să atace orașele din regiunea Donețk

Autor: Andreea Buinoschi

În a 411-a zi de război, Ucraina a menționat că a respins 40 de atacuri ale armatei ruse, în ultimele 24 de ore, în timp ce luptele din Bahmut continuă cu o intensitate foarte mare.

UPDATE ORA 08:45. Luptele din Bahmut continuă să fie la fel de intense

În ultimele zile, din nou, cele mai sângeroase lupte au fost cele din Bahmut, acolo unde, în fiecare zi, fiecare armată pierde un număr foarte mare de soldați. Armata rusă vrea să pună mâna pe două orașe, unul dintre ele fiind Avdiivka. De luni de zile, Bahmut încearcă să cucerească orașul, dar fără reușită.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

UPDATE ORA 08:00. Informațiile clasificate despre Pentagon arată adevărul despre ajutorul oferit Ucrainei

Mai multe documente strict secrete ale Pentagonului au ajuns în mediul online. Acestea demonstrează cât de mult au reușit Statele Unite ale Americii să pătrundă în interiorul serviciilor de Securitate și de Informații ale Rusiei.

Prin intermediul acestei infiltrări, SUA au putut să avertizeze Ucraina în legătură cu atacurile plănuite de către armata invadatoare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.