Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023. Ce se va întâmpla cu zodiile în Săptămâna Patimilor?

Autor: Bianca Vidoi
Ce se va întâmpla cu zodiile în Săptămâna Patimilor?
Sursa: freepik

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 10-16 aprilie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Scorpionii sunt concentrații pe crearea unor venituri substanțiale.

Află  horoscopul  săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Citește și: Horoscop chinezesc miercuri, 12 aprilie 2023: Zodiile care ies din rutină. Își îmbunătățesc considerabil viața

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Berbec

Puteți avea informații despre ceea ce trebuie să faceți pentru a reuși.

Acesta este momentul pentru a obține o perspectivă mai largă asupra cine ești! Există întotdeauna mai mult spațiu pentru a fi tu însuți și acest nou ciclu de un an o va dovedi. Poți descoperi că ai mai mult timp să te răcorești și să te concentrezi asupra vieții tale de acasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Taur

Vei ajunge să-ți înțelegi dorințele din jurul lumii materiale, ce înseamnă banii și luxul pentru tine. O să depășești sentimentele de gelozie sau posesivitate, care pot apărea în cariera ta. Explorează modul în care sentimentele tale despre bani joacă rolul tău în ochii publicului. S-ar putea să te simți încetinit de blocaje materiale sau sociale, dar poți găsi totuși rute alternative care să te ajute să te simți mulțumit în cele din urmă.

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Gemeni

Vei ajunge să înțelegi totul despre iubire. Acest lucru poate apărea ca o explorare profundă a convingerilor, valorilor și moralei tale. Vă puteți simți confortabil să discutați și să explorați lucruri care sunt în mod normal considerate tabu. Însă aceste conversații pot să aibă consecințe, s-ar putea să vă confruntați cu aceste consecințe și să vă schimbați angajamentele pe care le aveați în prezent.

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Rac

Ești optimist cu privire la cariera și reputația ta publică, oferindu-ți o înțelepciune clară și perspicace despre cine ești menit să fii. Această schimbare are legătură cu moștenirea ta. Rețineți că moștenirea sau vocația ta nu este întotdeauna aceeași cu un loc de muncă sau cu o muncă. Acest nou ciclu de un an este despre modul în care vă împărtășiți înțelepciunea și viziunea la cele mai îndepărtate zone posibile. 

Horoscopul pentru săptămâna 10-16 aprilie 2023 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Leu

Săptămâna aceasta primești o mână de ajutor. Acesta este un moment în care trebuie să permiți cuiva să vadă că ai momente vulnerabile. Și mai degrabă decât acest individ să te vadă ca fiind slab, relația ta va fi întărită.

Odată ce stăpânești arta de a cere ajutor și de a-ți deschide brațele pentru a primi, nimic nu te va opri. Și asta ar putea duce la o aventură uimitoare. 

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Fecioară

S-ar putea să nu-ți placă să fii văzut, așa că poate că păstrezi un profil scăzut pe rețelele sociale. Este posibil, chiar și la apelurile video ale companiei, să nu porniți niciodată camera. Este posibil să obții un interviu de angajare sau o ofertă de muncă substanțial mai bună decât cea pe care o ai în acest moment. 

Citește și: Horoscop chinezesc marți, 11 aprilie 2023: Zodiile a căror avere va crește. Au noroc la bani în ziua Mistrețului

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Balanță

Săptămâna aceasta cauți aventură.După luni sau poate ani în care ai stat aproape de casă, ești gata pentru o nouă aventură, ce te-ar putea face să-ți revizuiești alegerile de viață într-un mod foarte real. A spune unui prieten sau partenerului tău despre dorința ta de a călători în lume este întâmpinat cu un „da” răsunător. 

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Scorpion

Săptămâna aceasta ești inspirat să mergi pe drumul către bogăție. S-ar putea să fii destul de concentrat pe crearea unor venituri pasive. Acest lucru ar putea însemna că investiți în acțiuni de dividende sau construiți o afacere. Acest interes pentru investiții ar putea schimba modul în care cheltuiți banii, precum și atitudinea dumneavoastră față de finanțe în general. 

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Săgetător

Săptămâna aceasta ceva ți-ar putea zgudui lumea.Ai putea întâlni pe cineva care îți zguduie lumea. Este posibil ca acesta să fie un potențial partener romantic, iar chimia dintre voi doi provoacă gânduri pasionale. Dar este, de asemenea, posibil ca acesta să fie cineva care îți deschide mintea către noi posibilități. Îți pot schimba lumea pentru că îți pot arăta ce poți face diferit.

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Capricorn

Săptămâna aceasta ești gata să faci față provocărilor. Ai putea realiza că rutinele tale (sau lipsa acestora) cauzează probleme în viața ta. S-ar putea să observați că aveți nevoie de o rutină mai bună pentru pregătirea meselor sau că a sta treaz prea târziu face diminețile mai dificile. Acum puteți face mici modificări care aduc rezultate grozave.

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Vărsător

Astăzi, ai putea întâlni pe cineva care te face să te gândești la tot. Este posibil ca tu și partenerul tău actual să fi intrat într-o nouă fază a relației tale în care ești deschis și vulnerabil și îți explorezi pasiunile împreună. Creierul tău ar putea exploda cu idei noi pe care aștepți cu nerăbdare să le pui în practică, potrivit horoscopului săptămânal

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023- Zodia Pești

Ai putea avea o dorință foarte puternică de a te elibera de tiparele familiei. S-ar putea să recunoașteți că puteți merge altfel decât au făcut-o părinții voștri. S-ar putea să realizezi că ai făcut multe lucruri în trecut doar pentru a-ți mulțumi familia și prietenii. Acum descoperi că ai câțiva membri ai familiei care te sprijină complet în a face o schimbare.

Descoperă și mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: La câte grade se coace cozonacul de Paște 2023? Alege temperatura potrivită în funcție de cuptor