O nouă serie literară de excepție: Moștenitorul furat, de Holly Black

Author: Lavinia Medrea

La BOOKZONE este acum disponibilă o nouă serie literară. Este vorba despre Moștenitorul furat, de Holly Black. Primul volum, Moștenitorul furat este deja Bestseller New York Times, așa că ai toate motivele să cumperi această carte, dacă îți place genul fantasy. În continuare, îți vom prezenta pe scurt noua serie literară și de asemenea îți vom spune și ce alte cărți scrise de autoare mai poți comanda din librăria online BOOKZONE.

Acțiunea cărții Mostenitorul furat se petrece în Elfhame, un tărâm opulent, plin de intrigi, trădări și dorințe periculoase. Printre protagoniști regăsim o regină fugară, un prinț total dezinteresat de coroană și o misiune care îi poate distruge pe amândoi. Temporal, acțiunea începe la 8 ani de la Lupta cu Șarpele. În nordul îndepărtat, Lady Nore din Curte Dinților a reușit să revendice Citadela Acului de Gheață și a început să creeze monștri din zăpadă care îi vor fi supuși. Copila-regină a Curții Dinților, Suren, este singura care o poate învinge pe Lady Nore, însă a fugit în lumea muritorilor și trăiește în pădure. Este convinsă că toată lumea a uitat-o, însă când începe să fie vânată de cotoroanța furtunii, este surprinsă că o salvează Prințul Oak, moștenitorul Regatului Elfhame, pe care era supărată și care ar fi trebuit să îi devină soț. Oak are doar șaptesprezece ani, este fermecător, galant, frumos și mai ales, manipulator. Are o misiune în nord și vrea ca Suren să îi fie alături. Ce vor avea cei doi de înfruntat?

În 2019, Holly Black lansa seria Prințul Nemilos, primul volum având același titlu. Și această serie devenit bestseller internațional încă din primele săptămâni de la publicare, așa că ai toate motivele să o citești. Părinții lui Jude au fost uciși când tânăra avea doar 7 ani. Ea și celelalte două surori au fost răpite și duse la Înalta Curte a Tărâmului Zânelor. După 10 ani de trăit acolo, Jude vrea cu oric preț să își găsească locul la Curte, chiar dacă este muritoare, iar zânele detestă oamenii, în frunte cu Prințul Cardan, fiul cel mai mic al Înaltului Rege. Jade este o eroină care nu se va lăsa înfrânta și care va lupta pentru a fi respectată și recunoscută.

Continuarea romanului Prințul Nemilos este Regele Malefic. În carte, sunt prezentate evenimentele întâmplate după ce Jude l-a păcălit pe Cardan și și-a trădat familia. Cardan a devenit un rege marionetă, însă este mult mai greu de controlat decât își închipuia Jude. Ar face orice să îi submineze planurile și să o umilească, deși fascinația lui pentru ea este de neclintit. Află că un apropiat are de gând să o trădeze și astfel, viețile celor dragi și viața ei sunt în pericol. Unicul scop al lui Jude va fi să găsească trădătorul și să își înfrunte sentimentele pentru Cardan pentru a menține pacea în Regat.

Acestea sunt doar câteva dintre cărțile scrise de Holly Black pe care le poți comanda de pe BOOKZONE!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.