Nona, afirmație uluitoare la adresa Mihaelei! „Mai bine te împaci cu Radu decât cu Robert, așa e?” Aflați cum va reacționa Cristina și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 12 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Ana Filip
Actualizat: 12 apr 2023, 16:15
video Foto(7)

Miercuri, în Casa iubirii: Nona va da cărțile pe față și va face o afirmație neașteptată Mihaelei de a-și îndrepta atenția asupra lui Radu si sa îl uite definitiv pe Robert! Cristina va fi de-a dreptul uluită de cele auzite! „Cine a căzut pe jos? Tu cu Radu?”

Concurenții din noul sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări, noi controverse, momente romantice însă de multe clipe dificile sau răsturnări neașteptate de situație, ce îi pun la grele încercări mai ales pe cei care formează deja un cuplu în cadrul show-ului. În ediția de marți, Radu și Cristina au purtat o lungă conversație între patru ochi, încercând să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, care s-a încheiat mult prea brusc din motive infantile.

Concurentul a recunoscut că mai are încă sentimente pentru fosta lui iubita și că suferă teribil de gelozie în clipă în care această se apropie de Marinel. În ediția de miercuri, lucrurile se vor precipită din nou, în casă fetelor, acolo unde Nona îi va face o sugestie tulburătoare Mihaelei, în prezența Cristinei, care va fi de-a dreptul șocată.

Nona, afirmație uluitoare la adresa Mihaelei! „Mai bine te împaci cu Radu decât cu Robert, așa e?”

În ediția de miercuri, 12 aprilie 2023, în Casa iubirii, concurenții vor avea parte de o atmosfera aparent mai puțin tensionată, însă cu toate aceste la un moment dat lucrurile se vor precipită din nou, în casă fetelor, unde se vor iscă noi controverse.
Ionuț va încerca să o determine pe Mihaela să dezvăluie cum se simte în compania lui Robert, aflată în vizită în casa băieților.

Concurenta va răspunde că este liniștită alături de Robert, însă va rade, semn că nu va fi tocmai sinceră.

Ionuț: Mihaela, cum te simți acolo în casă că ești lângă Robert?

Mihaela: Bine, liniștită! Ieri am fost agitată!

Robert: Mai bine că ieri?

Ionuț: El pare puțin încordat! De asta te întreb!

Robert: Ieri mi s-a părut că te-ai supărat pe mine că am îmbrățișat toate fetele! Și nu doar pe tine! Ai vrut exclusivitate! Dar nu pot să îți ofer exclusivitate dacă nu îmi doresc ceva!

Mihaela: Dar chiar că și prieten poți să oferi exclusivitate!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca: Uită-te la Mihaela, că vorbești cu ea!

Mihaela: Înseamnă că tu faci ce spune Ionuț! Adică dacă îmi spune Bianca ceva, mă manipulează Bianca, dacă îți spune Ionuț, pe tine nu te-a manipulat Ionuț!

Pe de altă parte, în casa fetelor, Nona îi va face o sugestie uluitoare Mihaelei, după șicanele și încercările eșuate de a forma o relație cu Robert avute în ultimele zile.

Aceasta o va sfătui să se împace cu Radu, decât cu Robert. Moment în care Cristina va fi de-a dreptul șocată de cele auzite.

Nona: Mai bine te împaci cu Radu decât cu Robert, așa e? Sincer! Am văzut că ați căzut și pe jos!

Mihaela: Lui Robert nu îi place să mă înțeleg bine cu nimeni!

Cristina: Cine a căzut pe jos? Tu cu Radu?

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Radu a recunoscut în fața Cristinei că se simte răpus de gelozie când o vede în compania altui băiat! Iată ce discuție neașteptată au avut cei doi foști iubiți

Citește și: Dezvăluiri uluitoare de la prima întâlnire a Patriciei cu Laurențiu în afara platourilor de filmare! Iată cum a reacționat Emma! „Te mai gândești la mine?” Marinel s-a arătat și el deranjat de gestul la care a recurs Laurențiu!