Şengül din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum și-a făcut apariția celebra actriță Fadik Sevin Atasoy în mediul online

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2023, 14:59
video Foto(5)

Şengül din serialul Totul pentru familia mea a recurs recent la o transformare uluitoare de look! Iată cât de schimbată este în prezent îndrăgit actriță Fadik Sevin Atasoy!

Fadik Sevin Atasoy are 47 de ani și continuă să își surprindă fanii cu noi roluri de succes și apariții de senzație. În cele peste două decenii de activitate, frumoasă actrița a fascinat publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carisma aparte, moștenite de la părinții săi, celebrii actori Sönmez Atasoy și Emel Göksu, care au îndrumat-o și i-au ghidat pașii către carieră strălucită de astăzi. Îndrăgita Fadik Sevin este o femeie nonconformistă și în viața de zi cu zi și nu ezită să apeleze frecvent la diverse trucuri și sacrificii pentru a se menține în formă.

De curând, renumită actrița a apelat la o schimbare uluitoare a înfățișării sale.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look

Fadik Sevin Atasoy a venit pe lume în anul 1975, în Ankara, unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, doi titani ai cinematografiei turcești, care i-au insuflat încă din copilărie dragostea și pasiunea pentru actorie.

Iar peste ani, după absolvirea liceului, ambițioasă Fadik a fost admisă în cadrul Facultății de Muzică și Artele Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o în anul 1998, iar la scurtă vreme a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara, unde peste câțiva ani a fost remarcată de o mare casă de producție din Istanbul, care a cooptat-o în primul proiect de televiziune.

În anul 2000 Fadik Sevin Atasoy a jucat primul ei rol într-un serial de televiziune, intitulat, Bizim Evin Halleri, care a reprezentat și primul pas către carieră strălucită din prezent. Cu un talent uluitor și multă perseverență, actrița a continuat să joace în multe proiecte de excepție de-a lungul anilor, care i-au adus mari succese. Cel mai recent serial în care a jucat și încă mai filmează este Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Şengül, ce i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare, un scurt clip video și o imagine de senzație, în care a apărut cu un look total schimbat.

Îndrăgită actrița și-a surprins fanii cu o nouă coafură de-a dreptul uluitoare, care nu numai că i-a adus o schimbare, ci i-a oferit și o alură mult mai tinerească.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, apariție emoționantă alături de iubita ei mamă! Iată cum a fost surprinsă celebra Fadik Sevin Atasoy, la masă alături de cea mai importantă persoană din viața sa, marea actriță Emel Göksu

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea a sărbătorit în mod special Ziua Mondială a Teatrului! Iată ce a apărut pe contul de socializare al celebrei actrițe Fadik Sevin Atasoy!