Felicitări de Paște 2023: ”Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 ian 2024, 02:55

De Sărbătorile Pascale, trimite-le celor dragi cele mai frumoase urări.

Sursa: pixabay.com

Fiindcă duminică creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele, în această zi aleg să le trimită celor dragi mai multe mesaje care să le amintească de Învierea Mântuitorului Iisus Hristos.

De Sărbătorile Pascale, trimite-le celor dragi cele mai frumoase urări.

Mesaje și felicitări pentru Paștele Ortodox 2023

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să va aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paşte Fericit!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogățită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primăvara şi al tău! Paşte fericit!

Citește și: Urări scurte de Paște 2023: ”Vă dorim un Paște Fericit, plin de iubire, sănătate, împlinire și noroc!”

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alții, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de școală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtășesc cu voi.

Paşte fericit!

Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Și trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Lumina Învierii Domnului să vă călăuzească drumul în viață și să vă aducă liniște și pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!

În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună: HRISTOS A ÎNVIAT!

Iisus să vă ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să vă spele necazurile din suflet! Paște Fericit!

Sper ca Paştele să-ți întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă.

Un Paste Fericit!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!

Citește și: Vinerea Mare 2023: Tradiții și obiceiuri românești pentru această zi Sfântă

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.

Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ți aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Redescoperă sentimentele sincere ce ți se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de căldură cum numai tu știi să fii!

Sursă: alba24.ro