LIVE UPDATE Ziua 415 de război în Ucraina: Ucraina a minat clădiri în care se aflau ruși și le-a detonat

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 apr 2023, 12:46

Ucraina a minat clădiri în care se aflau ruși și le-a detonat

Sursa: Facebook

În a 415-a zi de război, Rusia continuă să atace orașul Bahmut, în încercarea disperată de a pune mâna pe regiune, pentru a înregistra o victorie importantă, în ciuda numărului mare de soldați care își pierde viața în fiecare zi.

UPDATE ORA 12:30. Condițiile Rusiei, pentru a prelungi acordul pentru cerealele ucrainene

Rusia a anunțat că nu va exista nicio prelungire a acordului în ceea ce privește cerealele de la Marea Neagră, dacă Occidentul nu va elimina mai multe obstacole în calea exportului de cereale și de îngrășăminte din Rusia.

Acordul a fost negociat de ONU până pe data de 18 mai.

 

UPDATE ORA 11:30. Ucraina a minat clădiri în care se aflau ruși și le-a detonat

Mai mulți soldați ruși au fost prinși într-o capcană întinsă de Ucraina. Soldații ucraineni i-au făcut să intre în unele blocuri pe care le-au minat înainte, în Bahmut.

În ultimele zile, orașul Bahmut a fost bombardat puternic de armata rusă, iar Ministerul Apărării din Regatul Unit a precizat că armata ucraineană a trebuit să se retragă din pozițiile pe care le avea anterior.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

UPDATE ORA 10:00. Explozia de la centrala nucleară de la Zaporojie stârnește temeri

„Trăim cu timp împrumutat. Mai devreme sau mai târziu, vom rămâne fără noroc”, a precizat șeful Angenției Internaționale pentru Energie Atomică. Centrala nucleară de la Zaporojie este alimentată de o singură sursă de energie externă, iar aceasta este pusă în pericol de activitatea militară din acea zonă.

UPDATE ORA 08:30. A fost arestat suspectul vinovat pentru scurgerea informațiilor Pentagonului

Sute de documente secrete ale Pentagonului au fost scurse în mediul online, iar, printre informațiile top secrete, se regăseau informații despre războiul din Ucraina, dar și despre Rusia.

Jack Teixeira este presupusul suspect. Acesta are 21 de ani și a lucrat în Garda Națională Aeriană din Massachusetts. Recent, acesta fusese promovat la Airman 1st Class.

 UPFATE ORA 08:00. Volodimir Zelenski așteaptă să primească ajutorul militar promis de Occident

Occidentul a promis un nou ajutor militar Ucrainei, iar armamentul este așteptat cu nerăbdare de Zelenski și de armata Ucrainei.

„Acţiunile noastre vor fi puternice. Îi pregătim pe băieţi. Şi de abia aşteptăm livrările de arme promise de partenerii noştri. Şi de abia aşteptăm livrările de arme promise de partenerii noştri. Aducem victoria cât mai aproape posibil”, a declarat președintele ucrainean.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.