„Ești gravidă, nu bolnavă” Ileana Sterp, reacție acidă în mediul online, cu o săptămână înainte de naștere. Ce o nemulțumește pe sora lui Culiță Sterp

Autor: Madalina Maftei

Ileana Sterp și-a spus oful pe internet, cu o săptămână înainte să nască

Sursa: Instagram Ileana Sterp

Ileana Sterp a răbufnit pe internet. Sora lui Culiță Sterp nu a mai rezistat și a spus ce are pe suflet, chiar cu o săptămână înainte să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Ileana Sterp este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru naștere. Sora lui Culiță Sterp va naște într-o săptămână, astfel a decis să vorbească deschis, în online, despre câteva aspecte negative cu care s-a confruntat atât în prima sarcină, cât și în a doua. Mai precis, fiica mamei Geta s-a simțit deranjată de lipsa de empatie a oamenilor, care deși au văzut-o stând în picioare la cozile interminabile din supermarket, însărcinată fiind, aceștia nu i-au propus să înainteze, pentru a plăti mai repede.

Tânăra a mărturisit că nu se simte deloc deranjată, însă este trist că unii oamenii nu se gândesc la cei din jurul lor.

Ileana Sterp și-a spus oful pe internet, cu o săptămână înainte să nască

Ileana Sterp nu a mai rezistat și și-a spus oful pe internet, fiind semnificativ afectată de lipsa de empatie pe care unii oameni o au.

„Am mai vrut să zic chestia asta eu pe Story la un moment dat, dar m-am gândit că iar o să zică cineva ”ești gravidă, nu bolnavă”. Da, nu m-am considera niciodată bolnavă și sarcina am luat-o ca atare, m-am comportat absolut normal tot timpul. Băi, dar românii au 0 empatie pentru femeile gravide. Mă refer aici în magazine sau în locuri unde se stă la coadă la rând.

Nu am întâlnit niciodată un om, nici în sarcina cu Carla, nici în a doua sarcină, nu-mi aduc aminte ca cineva să-mi fi spus ”haideți doamnă înainte că sunteți însărcinată”, nu, trist, mi se pare foarte trist că se uită așa la tine și se bagă așa în față, să nu te lase niciun metru înainte. Și aici nu este vorba despre mine, că eu stau la rând, ca tot omul normal, îmi văd de treabă, asta e, nu mă lasă nimeni, nu mă lasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aici e vorba despre oamenii din jurul meu, despre femei în special, care exact așa cum am spus, se uită așa te analizează, se uită la burtă, și nu te-ar lăsa băi nene, n-ar zice ”haideți, doamnă, că mai aveți puțin și

nașteți și cred că vă e greu să stați atât la rând, în picioare”,   a spus Ileana Sterp, pe InstaStory.

Citește și: „Când cineva pleacă pentru o perioadă din viața voastră”. Motivul pentru care logodnica lui Culiță Sterp a plecat singură, peste hotare

Ileana Sterp va naște peste câteva zile

Timpul se scurge rapid, au mai rămas doar câteva zile până când Ileana Sterp își va strânge bebelușul la piept.

Recent, tânăra și-a impresionat fanii cu câteva poze cu burtica de gravidă, fiind pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru venirea pe lume a copilului.

„9 zile rămase până la termen
Ce-a fost mult a trecut, mai este foarte puțin și îmi voi strânge puiul în brațe. Parcă nu-mi vine să cred că devin mamă pentru a doua oară.” , a scris Ileana Sterp recent, în dreptul unor imagini unde apare cu burtica de gravidă.

Citește și: Iancu Sterp a trecut la cratiță. Cum a fost surprins acesta de către iubita sa pe TikTok?| VIDEO