Există dușmănie în lumea manelelor? „Sincer să fiu”. Întrebarea la care Alex Puștiu a recunoscut totul, la „Fiță cu Adiță”

Autor: Lavinia Medrea

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitat a fost Alex Puștiu.

În ultimul episod al emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, invitat a fost Alex Puștiu, un cântăreț de manele foarte apreciat, care a venit să dea o lecție de viață importantă tuturor.

Există dușmănie în lumea manelelor? Alex Puștiu a spus tot

Ca orice om, Alex Puștiu este conștient că există și oameni care nu îl plac, ba chiar este împăcat cu acest gând, părerea lui fiind că există, pe acest pământ, loc pentru toată

lumea și nu există motive de gelozie sau de concurență. 

Citește și: Care este cel mai mare regret al lui Marius Lăcătuș: „Nu e deloc simplu să treci peste asemenea momente”. Dezvăluiri inedite la „Fiță cu Adiță”

„Sincer să fiu, nu știu de dușmănie. Fratele meu, eu îți spun cu mâna pe inimă, jur pe familia mea că eu așa gândesc.

Eu nu sunt ofticos dacă apare acum cineva. Uite, poate apare cineva cu o melodie și e momentul lui, eu nu sunt ofticos, frate, pentru că așa cum am apărut și eu la timpul meu cu o melodie și a fost timpul meu, așa e loc pentru toată lumea. Dumnezeu a lăsat atâția oameni pe pământ încât toți avem nunți, toți cântăm, nu stă niciunul pe dreapta. Deci e loc pentru fiecare”
, a declarat Alex Puștiu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Motivul pentru care cariera lui Alex Puștiu a luat-o la vale

Alex Puștiu a mărturisit, în fața lui Adiță, care este motivul principal pentru care cariera lui a luat-o la vale. Se pare că, din nefericire și din cauza oboselii provocate de prestarea evenimentelor, Alex Puștiu a picat în capcana drogurilor. Artistul a recunoscut că a consumat cocaină deoarece simțea că are mai multă energie cu ea decât fără.

Citește și: Ce o deranjează cel mai mult pe Smaranda, fiica lui Serghei Mizil, când vine vorba de tatăl ei: „Sunt sătulă, îmi crește tensiunea!”. Dezvăluiri în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”

„Da, droguri. E vorba de cocaină, că tot am deschis subiectul. Astea mi-a pus un stop în carieră și m-au ținut pe loc. Succesul mi s-a urcat la cap, și ceea ce spun și i-aș îndemna pe colegii mei să nu facă așa ceva, pentru că atunci când simți puțin că prinzi aripi, atunci trebuie să te mobilizezi bine și să fii mai atent cu ceea ce faci pentru că te ia valul și dacă nu știi să-l domini...

Cântam foarte mult, zi de zi, și de la asta mi-am făcut un obicei, eu singur, hai, domne, că eu sunt obosit, asta e numai pe creierul tău. Dacă vrei, poți și fără (n.r.: droguri)”, a declarat Alex Puștiu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.