În această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, în “Familia Borgia”, manevre periculoase

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 apr 2023, 10:08
video Foto(7)

Noi întâmplări pline de neprevăzut vor ține privitorul cu sufletul la gură în această seară, de la ora 22:00, într-un nou episod al serialului “Familia Borgia”, la Kanal D2.

Producția difuzată în fiecare luni și marți, de la ora 22:00, la Kanal D2, și inspirată din viața membrilor teribilei dinastii Borgia, va purta publicul telespectator în fabuloasă epocă renascentistă în care a dominat temutul cardinal Rodrigo Borgia, devenit Papa Alexandru al VI-lea, dar și copiii săi: Juan, Cesare, Lucreția și Goffredo.

În această seară, într-un nou episod din serialul “Familia Borgia”, la Kanal D2

În episodul din această seară, Lucrezia îi cere lui Rodrigo să i se permită o căsătorie simplă cu soțul ei Giovanni Sforza, însă rugămintea acesteia este fără succes. Încurajată de cardinalul Sforza, ea își sfidează tatăl, fără a ști că Giovanni nu poate avea urmași. La scurt timp, Alfonso D’Este o curtează pe Lucrezia, tânăra nefiind surprinsă de această atitudine.

Citește și: “Familia Borgia”, un serial ca o călătorie în timp, cu o distribuție excepțională. Serialul poate fi urmărit pe Kanal D2, în fiecare luni și marți, de la 22:00.

Prințesa Maria Enriques de Luna apare în Palatul Apostolic fără a fi însoțită, însă, de soțul ei Juan, care își petrece timpul într-o casă de toleranță din Roma. Rodrigo îl păstrează pe Juan în funcția de comandant al Gărzii Papale, dar îl ia De Montefeltro alături de el, mai ales că regele francez Carol, după moartea regelui Ferrante al Napoli, își revendică regatul din sudul Italiei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rodrigo îi dezvăluie lui Cesare că a avut întotdeauna planuri grozave pentru el: Cesare ar trebui să devină succesorul său la Sfântul Scaun. Lucrezia are dovezi că Adriana și-a ajutat fiul Migliorati. Că pedeapsă, Rodrigo o exilează pe această din Orașul Etern.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, un nou episod palpitant din serialul “Familia Borgia”.

Producția va putea fi urmărită săptămânal, luni și marți, pe tronsonul Club22, de la ora 22:00, la Kanal D2.

Citește și: „Familia Borgia”- Detalii captivante din culise oferite de Tom Fontana, scenaristul și producătorul serialului difuzat la Kanal D2

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.