Alina a reușit să-l enerveze pe Maurice imediat cum a intrat pe ușă! Juratul „Bravo, ai stil” a taxat-o usturător când i-a auzit povestea: „Ori îmi vii vitrină, ori stai la Călărași! Nici de Sibiu nu ești!”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 apr 2023, 19:05

Maurice Munteanu a răbufnit când i-a auzit povestea Alinei

Sursa: Captură KANAL D2 - colaj KANAL D

Astăzi, în gala emisiunii „Bravo, ai stil!”, Maurice Munteanu a răbufnit când a auzit povestea Alinei și i-a văzut ținuta.

Astăzi, în gala emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Alina a reușit să-i facă sângele să-i fiarbă lui Maurice din primele minute în care a intrat pe ușă!

Alina a reușit să-l enerveze pe Maurice

Astăzi, Alina și-a pregătit o ținută pentru a merge cu prietenele la Milano, după ce a găsit o ofertă last minute (n.r.:

de ultim moment). La auzul poveștii ei, Maurice Munteanu, unul dintre jurații „Bravo, ai stil” a răbufnit.

„Cam de câte săptămâni, de câți ani, secole, milenii aveți nevoie pentru a face realmente o poveste? A trecut o săptămână, au trecut două, au trecut trei... Dacă mai aud vreo locație care să implice Londra, Paris... Dacă vrei Milano, păi vino ca la Milano, fetiță! Dacă-mi spui că pleci la Milano, ori îmi vii vitrină, ori stai la Călărași! Nici de Sibiu nu ești! Dor mărunt!”, a exclamat Maurice, indignat de povestea și ținuta

Alinei.

Citește și: Sorina a dat gata juriul emisiunii „Bravo, ai stil”! Concurenta a avut parte de cea mai scurtă jurizare: „Nu pot să nu remarc”

Într-o încercare de a calma apele, Ilinca Vandici a întrebat-o pe Alina despre care concurentă crede că este în totalitate reală.

„100% reală Iris, pentru că o cunosc cel mai bine.

Cu ea am petrecut timp și în afara emisiunii și atunci, cumva, am realizat că așa este și în afara emisiunii, și în emisiune. Restul fetelor, nu știu. 

Citește și: Raluca Bădulescu, apariție incendiară la „Bravo, ai stil”! Alexandru Abagiu i-a îndeplinit dorința: „Un vis împlinit!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu sunt un pic mai nebunatică în afara emisiunii, trebuie să recunosc, mai vocală și aici sunt puțin mai tăcută, mai reținută. Dar îmi revin, adică cred că am evoluat în fiecare zi din punctul ăsta de vedere”, a declarat Alina.

Iris, plictisită de comportamentul fetelor

La rândul ei, Iris a fost întrebată dacă se consideră o persoană 100% autentică.

„Nu știu ce să spun despre asta, știu, în schimb, că toate suntem foarte diferite, într-adevăr eu am avut discuții cu fetele în afara competiției, când nu sunt camerele pe noi, când stăm la o poveste afară, la o relaxare, și mi-am dat seama că unele dintre ele poate sunt mai timorate, aș zice. Nu știu dacă au emoții, dacă se abțin de la unele comentarii, dar eu așa sunt de fel, foarte explozivă, foarte expansivă, extrovertită și-mi vine natural să fiu așa.

Știu că ăsta nu e cazul tuturor, nu cred că umblă cineva cu măști sau că se ascunde, doar că au trecut deja două săptămâni, mi se pare că deja ne simțim în largul nostru și cu voi, și cu cei de acasă și cu toată lumea, adică e clar de ce am venit aici”, a declarat Iris.

Deși înțelege că nu toată lumea este ca ea, Iris a mărturisit, în spatele platoului, că odată ce pornesc camerele se instalează o monotonie, fetele devin plictisitoare și crispate, motiv pentru care își pierde răbdarea așteptând să se relaxeze și să se simtă în largul lor. Pe lângă asta, Iris crede și că publicul nu va urmări cu interes sezonul 8 al emisiunii „Bravo, ai stil”, tocmai pentru că nu se întâmplă nimic care să-i țină pe cei de acasă în priză. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.