Jasmine și Carina, sătule de obiceiurile colegelor de platou! De ce s-au supărat concurentele pe fete: „Dacă sunt crescute în puf e altă problemă”

Autor: Lavinia Medrea

Jasmine și Carina, sătule de obiceiurile colegelor de platou

Sursa: Captură KANAL D2

Astăzi, în gala emisiunii „Bravo, ai stil!”, Jasmine și Carina și-au exprimat nemulțumirile la adresa colegelor, în special la adresa Andreei.

Astăzi, în gala emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Jasmine și Carina au vorbit despre o problemă care le deranjează foarte tare la colegele lor de breaslă. 

Jasmine și Carina, sătule de obiceiurile colegelor de platou

Astăzi, Jasmine a venit cu o ținută pentru o dublă-poveste.

Concurenta s-a pus de acord cu Carina să facă ordine în backstage, deoarece fetele sunt foarte dezordonate.

„Astăzi am o poveste dublă. Acum ceva timp am spus că mă văd la o întâlnire cu cineva de la care am primit flori. Era un băiat, mi-a și plăcut de el, am și ieșit de câteva ori, și așa înainte de Paște ne-am despărțit. Am zis să fac terapie prin shopping, să mă duc la mall, unde m-am întâlnit cu prietena mea, Carina, și acum venim repede spre platoul Bravo, ai stil, de la Kanal D2 să facem curățenie

în backstage, că nu se mai poate sta! Și am zis că ne pregătim pentru următoare zi de filmare și facem curățenie”
, a spus Jasmine.

Citește și: „Astăzi este ultima oară când mai dau bravo, ai stil, pe ținute pe care știu sigur că nu le-ați făcut”. Andreea, încolțită de jurați! Concurenta nu scapă de bănuielile că ar avea un stilist

Ilinca Vandici a vrut să știe mai multe detalii despre problema dezordinii din spatele platoului și cum au ajuns cele două concurente să se pună de acord în privința unei curățenii.

„Am vrut să-mi iau ceva din dulap, n-aveam loc nici să deschid ușa la dulap la câte chestii erau acolo. Valize, rochii, pantofi, toate aruncate pe jos.

Fetele își lasă tot împrăștiat și nu strâng după ele, și acolo e un haos total.

N-ai loc să pui un deget pe podea. Trebuie să învețe să-și strângă lucrurile după ce le folosesc, nu să le arunce oriunde, că totuși suntem multe, sunt multe lucruri, nu putem să le lăsăm împrăștiate pe podea toate. Eu tot timpul îmi strâng hainele, le bag în dulap, eu nu las nimic pe jos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă așa-s ele învățate, dacă-s obișnuite să strângă mama după ele, na... nu știu ce să zic. Dacă sunt crescute în puf e altă problemă”, s-a plâns Carina, în backstage.

Andreea, acuzată de Jasmine că este cea mai dezordonată

„Nu zic că sunt cea mai ordonată, dar încerc în spațiul meu, dulapul meu, pungile mele să le pun cum le pun, că mi le aranjez eu acasă, dar să nu umplu spațiu, și astăzi când am ieșit n-aveai loc să calci.

N-aveam loc nici să deschid dulapul, nici să calc, nimic! M-am descălțat și am stat desculță pentru că era oribil, așa că eu și Carina, cum suntem fete drăguțe, am căzut de comun acord că facem curățenie pentru toată lumea, doar să se mențină după!”, a spus Jasmine.

Ilinca Vandici nu a putut să n-o întrebe pe Jasmine cine crede că este cea mai dezordonată concurentă de la „Bravo, ai stil”.

Citește și: Carina nu încetează să spună răutăți despre Andreea! Concurenta nu vrea să mai comunice deloc cu ea: „Transmiți falsitate, nu vreau s-o iau”

„Printre primele este Andreea, dar a avut și o explicație: nu are un dulap mare, are un dulăpior mic și a zis că, neavând spațiu să-și pună toate lucrurile...”, a zis Jasmine, înainte să fie întreruptă de Iris.

„Nu, stop, scuze, Ilinca, toate avem dulăpior mic! Deci asta nu este o scuză”, a spus Iris.