În această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, în serialul “Familia Borgia”, preludiul apocalipsei

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 apr 2023, 09:38
video Foto(7)

“Familia Borgia” va putea fi urmărită săptămânal, luni și marți, pe tronsonul Club22, de la ora 22:00, la Kanal D2.

Întâmplări palpitante, pline de suspans și intrigi, se vor derula în această seară, de la ora 22:00, într-un nou episod al serialului “Familia Borgia”, la Kanal D2.

În această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, în serialul “Familia Borgia”, preludiul apocalipsei

Situația politică ajunge într-un punct cheie, atunci când regele francez Carol începe să-și mute forța militară. Milan a fost de partea lui Charles, iar Colonna e de partea Franței.

Orsinii pot fi legați prin jurământ de Napoli, care aderă ferm la papă, dar după asaltul lui Juan, ei îi refuză credința lui Rodrigo Borgia, papa Alexandru al VI-lea.

Citește și: “Familia Borgia”, un serial ca o călătorie în timp, cu o distribuție excepțională. Serialul poate fi urmărit pe Kanal D2, în fiecare luni și marți, de la 22:00.

Rodrigo are nevoie de o armată puternică, dar trupele incompetentului Juan continuă să-l părăsească. Cu Cesare alături, el ar trebui să adune trupe noi și incă o dată, acesta salvează situația obligând populația germană din Roma să apere Orașul Etern.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru că Rodrigo refuză să permită anularea căsătoriei Lucreziei cu Giovanni Sforza, Lucrezia și Pentesilea pun la cale otrăvirea lui Giovanni. Iubitul Lucreziei, Alfonso D’Este, pleacă la război unde, împreună cu tatăl său, va lupta pentru francezi.

Vești îngrozitoare sosesc la Roma: orașul Rapallo din nord a fost devastat de francezi, un singur cetățean a rămas în viață pentru a putea raporta Papei masacrul.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, un nou episod palpitant din serialul “Familia Borgia”. Producția va putea fi urmărită săptămânal, luni și marți, pe tronsonul Club22, de la ora 22:00, la Kanal D2.

Citește și: „Familia Borgia”- Detalii captivante din culise oferite de Tom Fontana, scenaristul și producătorul serialului difuzat la Kanal D2

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.