Cine este Trudie Styler, soția lui Sting. Cei doi sunt căsătoriți de peste 30 de ani

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 ian 2024, 04:50
Cine este Trudie Styler, soția lui Sting
Sursa: Facebook Trudie Styler

Trudie Styler și Sting sunt căsătoriți de peste 30 de ani, iar iubirea lor este ca la începutul relației. Iată cine este soția lui Sting.

Trudie Styler este căsătorită cu Sting de peste 30 de ani, iar cei doi se bucură împreună de momentele petrecute alături de cei șapte nepoți ai lor. Deși Sting este o personalitate cunoscută, nu multă lume știe cine este soția lui, Trudie. 

Citește și: Anunț important pentru românii care stau la casă și dețin terenuri! Ce spune noul Cod Civil

Cine este Trudie Styler

Trudie Styler s-a născut pe 6 ianuarie 1954, în Anglia. Aceasta a povestit cum la o vârstă foarte tragică, la doar doi ani, a fost lovită și răsturnată de o dubă, ceea ce a dus la mai multe operații din copilărie până la adolescență. Trudie a povestit cum operațiile au continuat până la vârsta de 18 ani, după care a mai avut parte de câteva intervenții la față.

„Cicatricile de pe față mi-au dat întotdeauna sentimentul că nu sunt o persoană foarte atractivă. Nu sunt întotdeauna sigură de mine, de sinele meu facial”, a declarat actrița pentru The Telegraph.

Aceste multiple intervenții la nivelul feței au făcut-o pe Trudie să fie complexată de aspectul ei fizic, însă aceasta a reușit să își urmeze pasiunea pentru actorie, pasiune ce a făcut-o să se simtă mai bine în pielea ei.

În primele zile ale carierei ei, a început ca actriță de scenă și s-a alăturat Companiei Royal Shakespeare, având roluri în piese celebre, precum „Pescărușul”, „Monologiile vaginului” și „Spiritele gemene”. 

Pe lângă cariera ei de actriță, Trudie Styler este cunoscută și pentru producțiile ei cinematografice în filme precum „Boys from Brazil”, „Lock”, „Stock and Two Smoking Barrels”, „Snatch”, „The Sweatbox”, „American Honey” și„ A Mouthful of Aer”. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de munca ei ca actriță și producător, Styler este, de asemenea, un pasionat ecologist și filantrop. Ea este un avocat și fondator a numeroase organizații care sprijină eforturile de sănătate, de mediu și umanitare.

Citește și: “Familia Borgia”, în cifre. Detalii inedite din culisele unei producții impresionante, prin care a fost recreată atmosfera Italiei secolului al XV-lea, în care a trăit celebra familie

Când s-au căsătorit Trudie Styler și Sting

Trudie Styler și Sting au fost împreună timp de 10 ani înainte ca cuplul să facă pasul cel mare, iar la data de 20 august 1992, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie civilă la Biroul de Registratură Camden din Londra. Trudie Styler are patru copii alături de Sting, Mickey, Jake și Eliot, fiind cei trei ce au urmat o carieră în industria divertismentului.

Giacomo, însă, a urmat o carieră departe de lumina reflectoarelor. 

„Știu un lucru despre căsătorie. Sunt căsătorit cu Trudie de 27 de ani. Oamenii îmi spun: ”Cum ați rezistat atât de mult timp?”. Eu spun: ”Este un fel de miracol, dar nu luăm totul de-a gata”. Suntem și prieteni”, a povestit Sting.

Pe lângă faptul că sunt mândrii părinți a patru suflete, cei doi se mândresc și cu cei șapte nepoți ai lor. „Acesta este un semn de bogăție reală. Copiii râd și aleargă; asta este viața. După cum se spune în Italia, „La Bella Vita”. ", spune Sting, potrivit people.com

Citește și: 4 filme cu Joe Pesci. A jucat în cea mai vizualizata producție de Crăciun

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.