Maurice Munteanu, oripilat de încălțările Constanției: ”Ținuta nu e rea, dar pantofii sunt siniștri”

Autor: Madalina Maftei

Constanția a reușit să-l îngrozească pe Maurice Munteanu cu pantofii pe care i-a ales pentru ținuta din această seară.

Constanția a optat pentru o ținută impresionantă în această seară. Concurenta a dezvăluit că merge în vizită la „tanti Mița”, căreia vrea să îi dăruiască și niște garoafe:” Astăzi mă duc până la tanti Mița și mă va servi cu o dulceață de vișine. Nu mă duc cu mâna goală, mă duc să îi duc niște garoafe”.

Maurice Munteanu, îngrozit de pantofii Constanției

Spre surprinderea tuturor, Constanția a avut o ținută reușită în ediția din această seară a emisiunii ”Bravo, ai stil!”, pe care o puteți urmări pe Kanal D2.

Pantofii au fost singurul element vestimentar care nu au fost tocmai pe placul juraților. Mai mult, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu au fost impresionați de felul în care s-a machiat și și-a aranjat părul. 

Citește și: „Astăzi este ultima oară când mai dau bravo, ai stil, pe ținute pe care știu sigur că nu le-ați făcut”. Andreea, încolțită de jurați! Concurenta nu scapă de bănuielile că ar avea un stilist

Vreau să te felicit pentru că este pentru prima dată când te văd atât de frumoasă la față. Ești foarte frumoasă, ești un portret! Pentru tine m-aș reapuca de pictură, ce zici de acest compliment.

Totul funcționează!”, a spus Alexandru Abagiu.

Ei bine, Maurice Munteanu a ținut să-i facă câteva observații concurentei, cu precădere la pantofii pentru care a optat în această seară, fiind îngrozit de aspectul lor, însă, per total, i-a plăcut ținuta concurentei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce este pantoful ăla? Arată-l la cameră! Ținută nu e rea, dar ajută cetățenii să înțeleagă. Pantofii sunt siniștrii, nu sunt nici măcar să ne ducă într-o estetică tâmpă, vintage.  Trebuie să recunosc că ținuta are un șarm”, a spus Maurice Munteanu. 

Constanția a reușit să obțină trei steluțe din partea juraților. Raluca Bădulescu a ținut să o complimenteze: „ Rochia este chiar frumoasă, fetiță.

Aș purta rochia aia, are o emoție. Pantofii sunt groaznici, uităm pantofii! Poșeta este frumoasă în contextul ținutei.”

Citește și: Se încing spiritele în platoul ”Bravo, ai stil!”. Carina își dă arama pe față, după ce Andreea i-a cerut ajutorul: ”De ce să i le dau? Bun, și dacă ea ia steluțe. Ea e în fața mea în clasament”