Kate Hudson împlinește astăzi 44 de ani. Cu ce obstacole a trebuit aceasta să se lupte la începutul carierei sale?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 19 ian 2024, 04:25

Kate Hudson împlinește astăzi 44 de ani

Sursa: Instagram katehudson

Kate Hudson este o cunoscută actriță, însă de-a lungul carierei sale a avut parte de diferite obstacole din partea producătorilor.

Kate Hudson împlinește astăzi frumoasa vârstă de 44 de ani, iar la sfârșitul lunii martie, aceasta a împărtășit mai multe obstacole cu care s-a confruntat la începutul carierei sale. 

Citește și: Perfectiunea NU exista! Staruri de la Hollywood care au DEFECTE fizice!

Cu ce obstacole a trebuit Kate Hudson să se lupte la începutul carierei sale

Kate Hudson s-a născut pe 19 aprilie 1979, în Los Angeles, California. Aceasta a fost născută într-o familie apropiată de industria cinematografiei, mama ei fiind producătoare de filme, iar tatăl ei, actor de televiziune și muzician. Când Kate avea doar 18 luni, părinții acesteia s-au despărțit. În timpul adolescenței acesteia, Kate a început să fie atrasă de o posibilă carieră în actorie, iar în anul 1996, aceasta a primit un rol în drama TV „ Petrecerea celor cinci”.

La începutul anilor 2000, Kate Hudson a început să apară tot mai mult în producții cinematografice, iar acest lucru a atras atenție asupra acesteia, lucru ce i-a îngreunat viața. În cadrul interviului pe care l-a dat în luna martie a anului 2023, Kate Hudson a discutat despre cele mai grele momente de la începutul carierei sale, mai exact comportamentul pe care jurnaliștii îl aveau cu aceasta.

„Au fost atât de răi cu femeile. Vorbesc serios, criticau felul în care arătam, ba spuneau că sunt prea slabă, ba prea grasă, ba că am celulită”, a declarat actrița, potrivit peroz.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viața ei personală a fost afectată în acea perioadă și din cauza multiplelor relații pe care presa le aduce în fața lumii, atunci când aceeasta discuta cu diferiți bărbați. „Serios, nu puteam să stau și să salut pe cineva. Se spunea apoi că suntem împreună. Au fost multe situații, pe care nu pot să le înțeleg sub nicio formă. Dar acum nu-mi mai pasă de astfel de comentarii ”, a mai spus ea.

Însă aceste comentarii nu au lăsat-o să o afecteze.

Citește și: Ce spune Irina Margareta Nistor, celebrul critic de film despre actorul principal din serialul “Gomora”, difuzat în fiecare miercuri seară, la Kanal D2

Filme cu Kate Hudson pe care să le vedeți

How to Lose a Guy in 10 Days

Andie Anderson are propria rubrică într-o revistă celebră, iar șefa ei i-a dat o misiune puțin neobișnuită, ce trebuie realizată într-o perioadă scurtă. Aceasta trebuie să scrie despre toate greșelile pe care o femeie le face în relația cu un bărbat, ce pot duce la despărțirea cuplului respectiv. Andie are 10 zile la dispoziție pentru a găsi un bărbat care să se îndrăgostească de ea și apoi să comita câteva greșeli clasice astfel ca acesta să-i dea papucii. 

Bride Wars

Producția cinematografică spune povestea a două bune prietene, ce au ajuns în momentul în care trebuie să se căsătorească, însă fără să știe, cele două organizează nunta în aceeași zi. Când devine clar că niciuna nu va ceda locul celeilalte, începe un adevărat război, miza fiind invitații comuni, biserica, preoții, accesoriile și tot ce mai poate fi împărțit între cele două.Cum va parcurge această luptă între cele două mirese?

A Little Bit of Heaven

 Marley este o tânără căreia i-a fost întotdeauna teamă  să se arunce în neașteptatul vieții, însă atunci când află că suferă de o boală incurabilă și că mai are doar câteva luni de trăit, perspectiva acesteia asupra vieții se va schimba. Frumosul Julian îi iese în cale și se îndrăgostește de el, iar atunci este momentul în care Marley își dă seama că posibilitatea unei relații o înspăimântă chiar mai rău decât boala de care suferă.

Citește și: Cine este Trudie Styler, soția lui Sting. Cei doi sunt căsătoriți de peste 30 de ani

Sursa: cinemagia.ro

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.