Schimbă înfățișarea casei tale, fără să fii nevoit să te muți

Author: Oana Picerea

Vrei să aduci o schimbare în casa ta și vrei ceva mai mult decât o vopsea clasică? Ar fi bine să te gândești la tapet - o soluție cu impact maxim, ce se potrivește oricărei locuințe.

Acesta a trecut proba timpului și a revenit la modă. Este disponibil în sute de modele și texturi, are o capacitate uimitoare de transformare a spațiului, poate fi utilizat într-un mod creativ și nu în ultimul rând, este un finisaj durabil.

Descoperă colecțiile de tapet de calitate oferite de Dream Prints, un brand românesc ce și-a propus să aducă arta la tine acasă prin intermediul tapetului premium pe care îl creează și îl produce local.

Uimitoarele modele de tapet pot fi amenajate în diferite încăperi dintr-o locuință – living, dormitor, bucătărie sau chiar baie, dar și în spații comune din cadrul birourilor, hotelurilor, restaurantelor, pentru a crea o atmosferă unică și rafinată.

Alege modele de tapet de perete personalizabile, create de profesioniști cu experiență internațională

Una dintre cele mai noi tendințe de design interior, care se răspândește și la noi în țară, este decorarea pereților cu modele diversificate și îndrăznețe de tapet premium. Dacă ești în căutarea unui tapet de calitate superioară, care să-ți ofere un plus de eleganță și stil în casă, atunci modelele de tapet oferite de Dream Prints reprezintă alegerea perfectă pentru tine.

Compania românească se adresează tuturor celor care doresc să se bucure și să beneficieze de cele mai avangardiste design-uri de tapet interior destinate decorării pereților. Fie că îți dorești un design clasic, floral sau unul modern și minimalist, o textură sofisticată sau o nuanță intensă, poți alege dintr-o colecție de peste 200 de modele atractive de tapet, ce se potrivesc oricărui spațiu.

Fiecare model este conceput de către artiștii Dream Prints astfel încât să se potrivească în orice încăpere:

 

  • l Tapet living sau dormitor
  • l Tapet cameră copii (pentru cameră fete sau băieți)
  • l Tapet impermeabil pentru bucătărie sau baie

 

Indiferent de dimensiunea încăperii, colecția de tapet conține o mare varietate de modele pentru a se potrivi oricărui spațiu, în funcție de cerințele și dimensiunile sale.

Beneficiază de modele de tapet de lux imprimate pe materiale de calitate

Fiecare model de tapet oferit de brandul românesc este fabricat din materiale de cea mai bună calitate, cu proprietăți antimicrobiene, fără PVC și ușor lavabile. Modelele de tapet sunt unice și prin prisma texturii pe care o reproduc. Ai posibilitatea de a opta pentru tapet imprimat pe suport unic, ce imită materialul textil, pielea, cimentul sau betonul.

Imprimarea se realizează utilizând cerneluri ecologice, pe bază de apă. Un detaliu important mai ales că și copiii se pot bucura de modele de tapet ce creează o atmosferă de poveste în camerele lor. Rezistența, siguranța și durabilitatea modelelor de tapet sunt garantate, astfel încât poți fi sigur că vei beneficia de o investiție de calitate și de lungă durată pentru înfrumusețarea casei tale.

Bucură-te de modele de tapet de calitate superioară create pe baza preferințelor tale estetice

Colecțiile de tapet premium oferite de Dream Prints se adresează designerilor, dezvoltatorilor și persoanelor fizice ce doresc să se bucure de o atmosferă unică, oferită de o artă decorativă cu tradiție. Compania oferă cea mai bună experiență de cumpărare, astfel încât vei beneficia întotdeauna de un serviciu excelent, de la consultanță în alegerea modelului de tapet potrivit, până la livrare.

Alege modelele de tapet personalizabile care vor crea o experiență vizuală de neuitat.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.