Cine este și câți ani are carismaticul Çağatay, noul pretendent al buclucașei Yildiz din serialul Prețul fericirii! Iată cu ce actriță celebră din Turcia este căsătorit chipeșul Berk Oktay, în viața reală

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 apr 2023, 15:21
video Foto(4)

Carismaticul Çağatay, noul admirator al frumoasei Yildiz din serialul Prețul fericirii, este un soț iubitor și devotat, în viață reală! Iată ce actriță renumită din Turcia i-a devenit soție anul trecut! Imagini minunate de la nunta lor de poveste!

Berk Oktay a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte încă de la primele sale roluri jucate. În cei peste 16 ani de carieră, Berk a câștigat admirația telespectatorilor și a obținut multe premii importante, care l-au motivat mereu să devină din ce în ce mai bun. În paralel cu actoria, tânărul a cochetat și cu modelingul și a devenit un fotomodel de succes.

Dincolo de profesie, chipeșul actor nu a avut parte de același mare succes, deoarece a trecut cu ani urmă printr-o căsnicie eșuată, care i-a adus mare tristețe. Însă în prezent celebrul Berk Oktay se declara un bărbat fericit, deoarece și-a întemeiat de curând o nouă căsnicie alături de cea de-a două soție, una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe din tânăra generație.

Cine este și câți ani are carismaticul Çağatay, noul pretendent al buclucașei Yildiz din serialul Prețul fericirii

Berk Oktay în anul 1982, în Ankara, în sânul unei familii înstărite, care i-a oferit toate condițiile pentru a putea să studieze și să își îndeplinească marile visuri. În ciuda faptului că i-a plăcut mereu să apară în lumina reflectoarelor și a devenit un model cunoscut încă de la vârsta de 16 ani, treptat, părinții lui l-au convins să studieze Facultatea de Inginerie Geologică, din cadrul Universității de Stat din Ankara, pentru a deveni un inginer destoinic.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Sahika îi va întinde o cursă lui Mert, în încercarea disperată de a-l îndepărta din companie! „Domnul Mert a atacat-o”

Însă treptat a realizat că nu se regăsește deloc în acel domeniu și a decis să se dedice modelingului, între anii 2000 și 2006, când a participat în peste 100 de prezentări de modă.

După ce l-a întâlnit pe coregraful Uğurkan Erez, a fost selectat drept câștigător în 2003 al titlului de cel mai bun model. Și-a continuat cariera de fotomodel în străinătate din anul 2004 și s-a stabilit la Paris, unde a lucrat cu multe case renumite de modă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2006 Berk Oktay a revenit în Turcia, unde și-a finalizat studiile universitare. Iar un am mai târziu a hotărât să studieze în cadrul unei școli private de actorie din Istanbul și la scurt timp a fost cooptat în distribuția serialului Tatlı Bela Fadime, iar apoi au urmat multe roluri în producții de excepție care i-au adus notorietate și succese pe plan profesional. Cel mai recent proiect in care a jucat este serialul Prețul fericirii, in care a dat viata personajului Cagatay. 

Dincolo de carieră fulminantă, Berk Oktay nu a avut parte de același mare succes și pe plan personal, deoarece a trecut printr-un mariaj ratat, după o căsnicie de patru ani, celebrul actor a divorțat de prima lui soție, Merve Şarapçıoğlu. În anul 2017, chipeșul actor a întâlnit-o pe platourile de filmare ale serialului Savaşçı, pe superbă actrița Yıldız Çağrı Atiksoy (37 de ani), de care s-a îndrăgostit treptat și în anul 2021 a cerut-o în căsătorie, iar anul trecut cei doi s-au căsătorit într-un cadru de poveste, alături de rude, prieteni și colegi de breaslă.

Citește și: Nuntă de poveste în Istanbul! Actorii Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay s-au căsătorit! Iată primele imagini de la grandiosul eveniment!

„Aș dori să mulțumesc tuturor prietenilor noștri care au fost alături de noi în această zi magnifică, tuturor celor care au contribuit la organizarea și pregătirea noastră, familiilor noastre și lui Öz, frumoasă mea soție, care mi-a oferit toate sentimentele bune.”, a scris actorul pe contul lui de Instagram, la scurtă vreme după nuntă.